Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne slušajte političare'

Snimka Selak Raspudić postala hit na društvenim mrežama. Evo zbog čega

Saborski zastupnici Mosta održali konferenciju povodom početka prikupljanja potpisa protiv COVID potvrda
Emica Elvedji/PIXSELL
18.12.2021.
u 17:52

Selak Raspudić dobacivanje prolaznika nije omelo već je nastavila govoriti

Saborski zastupnici Mosta Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić pozvali su u petak još jednom građane da u preostala dva dana daju potpise za referendum o covid potvrdama istaknuvši da je svaki potpis presudan, a ako se ne zapne neće uspjeti prikupiti dovoljan broj potpisa.

"Ne slušajte političare kada vam govore o cijepljenju, većina njih o tome nema blagog pojma, a temu isključivo iskorištavaju za samopromociju. Kada donosite odluke o cijepljenju i zdravlju slušajte isključivo struku, a najbolje svoje obiteljske liječnike i u dogovoru s njima odlučite želite li se cijepiti”, poručila je građanima Selak Raspudić odbacivši tvrdnje da su antivakseri.

Njena izjava u isječku s RTL televizije postala je hit na društvenim mrežama. Naime, jedan prolaznik, dok je govorila dobacio joj je: 'Pa vi ste političari'. Selak Raspudić to nije omelo već je nastavila govoriti. 

 

Komentara 89

Avatar StormRaider95
StormRaider95
19:29 18.12.2021.

Marija,u pravu si. Poziv političara je besmislen, treba pitati svoje liječnike i u konačnici samog sebe. Slobodni smo ljudi.

RE
RedTree
19:34 18.12.2021.

Je li sdp oporba ili nije!? Blago vladajućima s takvim.

IL
ilustrator
18:49 18.12.2021.

još malo pa će most ispast glavni krivac i za krah hrvatskog proljeća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije