Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO GRGIĆ Nakon napisa o odlasku za veleposlanika RH u Iran

Grgić: Zvalo me stotinjak ljudi

01.04.2006.
u 20:51

Prvotravanjska šala objavljena u Večernjem listu kako predsjednik Hajduka Branko Grgić, zajedno s direktorom Fredijem Fiorentinijem (prema našem planu trebao postati tajnikom veleposlanstva) sljedećeg tjedna odlazi na funkciju veleposlanika RH u Iran izazvala je pravu pomutnju u Splitu. I šire. Grgićevi telefoni nisu prestali zvoniti čim je izašlo večernje izdanje novina. Hajdukov predsjednik našao se na mukama i nazvao novinara.

 Ajme, što ste mi uradili. Pa zašto baš Iran i Teheran? Zar nije mogla biti Italija ili Španjolska?  jadao se Grgić u večernjim satima. Prava panika nastala je jučer ujutro. Lokalni je radio informaciju o odlasku Grgića prenio je kao vjerodostojnu te se pozvao na Večernji list kao izvor. Naravno, objava se zbila u samo jednim vijestima.  Zvalo me više od sto ljudi. Cijeli dan ništa ne radim nego ljudima objašnjavam kako ne odlazim ni u vikendicu.

I kako sam premlad da idem u veleposlanstvo. Ima i puno onih koji misle da nešto mutim. Ovo mi je velika pouka kolika je moć medija  kaže Grgić. Primio je svakojakih poziva. Jedni su mu objašnjavali kako da se, sada kada je postao veleposlanik, postavi u izjavama, drugi su zbrajali stoji li iza svega politika ili nešto drugo, treći... Naravno, na informaciju se navuklo podosta kolega. Nazvali su Grgića i ljutili se što njima nije dao ekskluzivu...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije