Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predmet sprdnje

Gradonačelnik ismijan na Twitteru - prerezao vrpcu ispred kontejnera

Kontejneri
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
22.05.2018.
u 21:57

Ovim ćemo unaprijediti i poboljšati životnu sredinu i uvjete u kojima žive naši građani – rekao je Goran Rakić

Gradonačelnik Sjeverne Kosovske Mitrovice Goran Rakić postao je predmet ismijavanja nakon što je jučer prerezao crvenu vrpcu ispred kontejnera za otpad.

Rakić je rekao da se instaliranjem novih boksova za kontejnere omogućava lakše odnošenje smeća, prenosi Radio Mitrovica Sever.

- Spomenuo bih projekt za reciklažu koji će biti na novom deponiju na lokaciji Savina stena i što je veoma bitno, tretiranje medicinskog otpada. Ovim ćemo unaprijediti i poboljšati životnu sredinu i uvjete u kojima žive naši građani – rekao je Rakić.

Međutim, Rakićevo rezanje vrpce neki su ismijali.

Korisnik Twittera sms objavio je fotografiju tog događaja uz komentar: "Gradonačelnik Severne K Mitrovice, vatrogasac Goran Rakić, svečano otvorio kontejnere...sns idioti".

A neki su se potom prisjetili sličnih slučajeva rezanja crvenih vrpci ispred projekata kao što su semafori ili pločnici:

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Kontejneri
1/30
Ključne riječi

Komentara 7

NO
nogogaz
08:13 23.05.2018.

I u mojoj dalmaciji moji dalmoši sve cesce po kontejnerima traze hranu... Nisu sami krivi pa ni turisti da su cijene u sezoni specijalno (pre) visoke.

Avatar Zagor 74
Zagor 74
01:08 23.05.2018.

Pa ništa čudno, kod nas su otvarane ambulante na selu i postavljane mramorne ploče za uspomenu na taj svijetli trenutak. Tko je to ono bio?

KR
kristijan68
10:23 23.05.2018.

Kosovska Mitrovica!!! VL zašto opet informacije iz polusvijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije