Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika zapljena

Građani prijavili strance koji su u uvali kod Šibenika dilali drogu

heroin
Arhiva VL
23.08.2012.
u 10:10

Šibenska policija uhitila je četvero stranih državljana iz tri različite zemlje s većom količinom droge

Šibenska policija uhitila je četvero stranih državljana iz tri različite zemlje s većom količinom droge i to gotovo sasvim slučajno nakon dojave da se uz prometnicu u uvali Grebeštica skupilo više mladih ljudi, da nešto rade i ometaju promet.

Budući da je policija kod 33-godišnjeg talijanskog državljanina potom pronašla 157 LSD-a, osam grama marihuane i nešto manje do grama heroina, a potom i kod 27-godišnje Talijanke, 33-godišnje Francuskinje i 37-godišnjeg Grka manje količine droge, pretpostavlja se da se usred bijela dana uza samu cestu odvijala ili dogovarala prodaja droge.

Uz to ovih četvero stranih državljana koji su zaradili kaznene i prekršajne prijave, bilo je još uglavnom mladih ljudi. No kod njih nije pronađena droga pa ih je policija samo udaljila.

Cijeli događaj policiji su prijavili građani.

Komentara 6

MO
modovisisajteMaraschino
10:23 23.08.2012.

Tako se rjesava konkurencija...

BL
Blender
11:31 23.08.2012.

Bas me interesira koliko ce kazniti dilere. Mene su ososbno osudili na 7.5 godina zatvora u odsutnosti a do prije 2 godine nisam ni imao pojma zasto. Bilo je to u doba kad je policija zatvarala sve osim zlocinacke organizacije. Zatvoti su bili puni ljudi koji nisu nista ucinili!!! Ajmo Hrvatska Pravdo!

BL
Blender
11:38 23.08.2012.

Da budem jasniji 2000-te godine ado dana danasnjega neznam tko me je osudio a i zasto. Na moju adresu nikada nije stiglo pismo od suda. Sve to je doslo na moja leda jer sam govorio lose o Tudmanu u Australiji jos davne 1993 godine. Tamosnji udbasi su jos zivi i imam sva imena tih jadnika, bit ceobjavljeno uskoro! U hrvatskoj sam bio dobro docekan i bio u zatvoru6 mjeseci.Nakon moga izlaska iz pritvora pobjegao sam u svijet bez razmisljanja, sto dalje od te Hrvatske pavde. Pred sucem sam bio ismijavan jer sam se borio za slobodu nase lijepe. Nadam se da ce te ponovno ustati protiv kapitalistickih zlotvora A KAD BUDETE JA CU VAM DOCI POMOCI DA TO I ISPIJETE!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije