Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANDIDATI HDZ-a POSJETILI KOPRIVNICU

Gordan Jandroković: Virus neće ugroziti održavanje izbora

Gordan Jandroković u studiju Večernjeg lista
Foto: Screenshot/Facebook
22.06.2020.
u 11:14

Na pitanje može li ponovno razbuktavanje epidemije ugroziti održavanje izbora početkom srpnja, Jandroković odgovara kako u to ne vjeruje.

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković poručio je kako zbog epidemije koronavirusa stranka neće imati velike predizborne skupove, već će se susretati s ljudima na terenu vodeći računa o epidemiološkim standardima.

Jandroković je s kandidatima s liste za II. izbornu jedinicu u ponedjeljak posjetio Koprivnicu te održao konferenciju za noovinare ispred gradske tržnice.

"Moramo naći balanas između suživota s virusom i normalnog funkcioniranja društva. Ne može sve stati. Tako je i u drugim zemljama", kaže Jandroković.

Na pitanje može li ponovno razbuktavanje epidemije ugroziti održavanje izbora početkom srpnja, Jandroković odgovara kako u to ne vjeruje.

"Izbori će se sasvim sigurno održati. Ne očekujem da će doći to takvog razbuktavanja zaraze koje bi ugrozilo održavanje. No, očekujem od svih da se odgovorno ponašaju te slušaju naputke kriznog stožera i zavoda za javno zdravstvo", naglašava nositelj HDZ-ove liste u II. izbornoj jedinici.

Jandroković upozorava kako potpuno zaustavljanje života ne može trajati dugo.

"Mi smo u prvoj fazi epidemije to učinili jer nismo znali kakav je virus. Danas vidimo da je smrtnost mnogo manja i stručnjaci su došli do spoznaja kako se virus širi. Život mora ići dalje, ali pritom se moramo odgovorno ponašati.

Prema najavama stručnjaka, ako bi i došlo do drugog vala neće biti one razine zatvaranja kakva je bila na početku epidemije. Moramo naći zdrav balans između suživota s virusom i funkcioniranja gospodarstva", zaključio je Jandroković.

U pratnji ministra Gordana Grlića Radmana, Miroslava Tuđmana, šefa županijskog HDZ-a Darka Sobote i ostalih kandidata Jandroković je u ponedjeljak obišao i druge dijelove Koprivničko-križevačke županije.

Pogledajte i video: Škoro i Jandroković su sučeljavanje završili u šaljivim provokacijama

Komentara 7

ŠN
šnicl
13:45 22.06.2020.

Nama je svima u cilju da se izbori odrze predviđenog 5.7 jer nitko ne zna kakva ce situacija biti na jesen.

Avatar stars
stars
13:47 22.06.2020.

Uz ovakvu groznu situaciju treba nam stabilna vlast ,a ne eksperimenti ili prilagođavanje na situaciju. HDZ je pokazao da se zna nositi sa time i trebamo im dati punu podrsku!

RI
rimac444
23:21 22.06.2020.

Leftardirana reškart bagra zazivlje virus, slučajnog i sve moguće da može nastaviti pljačku i rušenje države gdje je stala kukulele bagra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije