Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupila hrabrosti

Fotografije ovog zaljubljenog para osvojile su sve, a evo i zbog čega

Stephanie i Arryn
Foto: Wolf & Rose Photography/Facebook
1/7
21.09.2017.
u 19:25

Mladi par iz Teksasa fotografijama je odlučio ovjekovječiti svoju ljubav, no svi se dive djevojci koju prekomjerna težina nije spriječila u tom naumu

Kada su Stephanie i Arryn, mladi par iz Teksasa, odlučili napraviti profesionalne fotografije kojima su željeli ovjekovječiti svoju ljubav, Stephanie se bojala kako će ljudi reagirati na njih zbog njezine prekomjerne težine.

No, unatoč njezinim negativnim očekivanjima, ostala je ugodno iznenađena. Fotografije je na službenoj stranici fotografske kuće Wolf & Rose Photography objavila fotografkinja Bria Terry koja je zaručnike fotografirala na rijeci.

Na fotografijama su oboje bez majice, a Stephanie je, unatoč tome što ima problema s viškom kilograma, pozirala samo u gaćicama i izazvala oduševljenje brojnih korisnika interneta.

– Sjećam se kada sam bila mlađa da sam se uvijek gledala u ogledalo i pitala zašto moj trbuh nije onakav kakav bi trebao biti. No, s godinama sam prihvatila činjenicu da ću uvijek pripadati kategoriji 'plus-size' – priznala je Stephanie koja će se s Arrynom vjenčati početkom 2019.

– Nikad se nisam osjećala tako privlačnom. Bila sam šokirana kada sam vidjela fotografije. Izgledam tako zaljubljeno i samouvjereno. Svaka osoba bi sebe trebala na taj način vidjeti. Fotografije su mi stvarno otvorile oči – dodala je ona.

– Inače ne volim takve fotografije, ali ovo je predivna galerija. Izgleda umjereno iako je ona u toplesu i ne vrišti 'ja sam debela žena' nego 'ja sam zaljubljena i s muškarcem sam kojeg volim' – jedan je od brojnih pozitivnih komentara ovih fotografija.

Komentara 2

KN
knez94
19:55 21.09.2017.

Lijepo što se udala, ali gospođa bi trebala otići jedamput za promjenu u teretanu umjesto McDonaldsa.

DU
Deleted user
19:53 21.09.2017.

Ovim fotografijama željela je poručiti da je svatko lijep na svoj način i da svatko ima pravo biti ono što je iii... po zagorski, nišči nije tak grdi da se nekomu nebi dopal, a svaki bedak ima svoje veselje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije