Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavila ih kolegica

Medicinske sestre suspendirane jer se nisu mogle nagledati 'opreme' mrtvog pacijenta

mrtvac
Foto: Thinkstock
17.09.2017.
u 11:39

Nesvakidašnji slučaj zabilježen je u bolnici u Denveru gdje su sestre ostale u čudu kada su vidjele veličinu penisa jednog pacijenta

Pet medicinskih sestara iz Zdravstveno-medicinskog centra u Denveru u američkoj saveznoj državi Colorado suspendirano je jer su čudile 'neobično velikom' penisu pacijenta koji je preminuo.

Nakon što je muškarac preminuo, sestre su pričale o njegovoj 'opremi', a kako bi se uvjerile da su dobro vidjele, otvorile su vreću u kojoj je bilo tijelo preminulog muškarca ne bi li još jednom vidjele njegov penis. Međunožje su mu gledale dok je još bio živ, ali nije bio svjestan onoga što se događa.

Jedna kolegica prijavila ih je šefovima nakon što je čula na koji način razgovaraju o preminulom pacijentu.

– Njihovo ponašanje, koje krši naša pravila, na vrijeme je prijavljeno vlastima, uključujući i policiju te Odbor medicinskih sestara države Colorado. Unutarnja istraga rezultirala je disciplinskim mjerama protiv svih odgovornih za incident i o svemu je obaviještena pacijentova obitelj – priopćeno je iz bolnice.

Denverska policija istražuje cijeli slučaj, no zasad nema dokaza za kazneno djelo.

Nakon suspenzije, sve sestre su se vratile raditi u bolnicu osim jedne koja je svojevoljno dala otkaz.

Komentara 23

AR
Artukovic
12:46 17.09.2017.

Prijavila ih garant neka lejzbaca.

Avatar southman
southman
15:48 17.09.2017.

I onda po portalima stotine tekstova u kojima veličina kao nije bitna !

PR
prajdali100
18:27 17.09.2017.

Ovo mi je morbidno....kakve su to kuje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije