Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Medicinske sestre suspendirane jer se nisu mogle nagledati 'opreme' mrtvog pacijenta

Nesvakidašnji slučaj zabilježen je u bolnici u Denveru gdje su sestre ostale u čudu kada su vidjele veličinu penisa jednog pacijenta
17. rujna 2017. u 11:39 23 komentara 121602 prikaza
mrtvac
Foto: Thinkstock

Pet medicinskih sestara iz Zdravstveno-medicinskog centra u Denveru u američkoj saveznoj državi Colorado suspendirano je jer su čudile 'neobično velikom' penisu pacijenta koji je preminuo.

mrtvačnica Jezivo Otišla na odmor iz snova, no zaprepastila se pogledom iz sobe

Nakon što je muškarac preminuo, sestre su pričale o njegovoj 'opremi', a kako bi se uvjerile da su dobro vidjele, otvorile su vreću u kojoj je bilo tijelo preminulog muškarca ne bi li još jednom vidjele njegov penis. Međunožje su mu gledale dok je još bio živ, ali nije bio svjestan onoga što se događa.

Jedna kolegica prijavila ih je šefovima nakon što je čula na koji način razgovaraju o preminulom pacijentu.

– Njihovo ponašanje, koje krši naša pravila, na vrijeme je prijavljeno vlastima, uključujući i policiju te Odbor medicinskih sestara države Colorado. Unutarnja istraga rezultirala je disciplinskim mjerama protiv svih odgovornih za incident i o svemu je obaviještena pacijentova obitelj – priopćeno je iz bolnice.

Denverska policija istražuje cijeli slučaj, no zasad nema dokaza za kazneno djelo.

Nakon suspenzije, sve sestre su se vratile raditi u bolnicu osim jedne koja je svojevoljno dala otkaz.

Charisha Raylee Gobin Otišla bijesna Trudnica došla ovako odjevena u restoran pa joj konobarica rekla da se pokrije prvi spoj Kakav peh Je li ovo najgori prvi spoj ikad? Potjeralo je na WC, a onda je dečku priznala što je učinila Brianna Siegel Kakav šok Par konobarici dao kuvertu i rekao joj da otvori kod kuće: Zamalo sam pala kada sam vidjela što je u njoj
roštilj
NIKAD JEDNOSTAVNIJE
Prvi put roštiljate? Olakšajte si život s ovim priborom!

A1 izdvaja za Vas