Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN BALKON

Fotografija iz Splita postala hit na popularnoj satiričnoj stranici: 'Kada želi bolji pogled...'

Facebook
15.02.2022.
u 10:00

Na Facebooku je objavljena fotografija jedne zgrade u Splitu na kojoj je vlasnik izrezao dio zida na balkonu

Na Facebook stranici Squatting Slavs In Tracksuits, koju prati više od 1,2 milijuna ljudi, objavljena je zanimljiva fotografija iz Splita koja je odmah prikupila brojne lajkove. 

Objavljena je, naime, fotografija jedne zgrade u Splitu na kojoj je vlasnik izrezao dio zida na balkonu. 

 

– Kada Slaven želi bolji pogled, onda izreže rupu u svome balkonu – stoji u opisu fotografije koju je lajkalo više od 5,5 tisuća ljudi. 

Komentari na fotografiju su urnebesni. 

''Živi na rubu'', ''To je planinska strana pa je mogao otvoriti lođu kako bi sušio pršut i slaninu'', ''Išao je u suprotnom smjeru. Jedini je koji balkon nije pretvorio u dodatnu sobu'', ''Apartman s pogledom na more'', samo su neki od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 12

KO
kompakt
10:39 15.02.2022.

Nije neobičan balkon već kriminalan balkon zna li kriminalac da ovim idiotskim postupkom ugrožava stanare na zadnje tri etaže zgrade kao i sve sve prolaznike u blizini zgrade.Grad hitno mora u suradnji sa statičarem sanirati ovo opasno ruglo i primjereno kazniti dotičng lika.

DU
Deleted user
10:23 15.02.2022.

Ne znam da li je rupa u skladu s zakonskom regulativom, ali siguran sam da je vlasnik narušio nekoliko propisa, osim ako ih netko podoban u međuvremneu nije prilagodio vlastitim potrebama. Rupa bi mogla imati i dublje značenje s obzirom da je stambeni objekat vjerojatno bio građen prije 90-tih, međutim nedovoljna je da bi se građevina urušila i dokazala teoriju da je loše sve što je tada građeno.

LI
liliZG
12:02 15.02.2022.

ma tko hebe statiku...ionako ga nije briga za stanare iznad ... glavno da može napisat kako apartman ima pogled na more. doduše malo je mrtvi kut , a što sad.... možemo ugraditi retrovizor da se bolje vidi;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije