Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiša i grmljavina

VIDEO Promjena vremena stigla u Zagreb, prognostičari nemaju dobre vijesti ni za praznik

Foto: Snimio čitatelj
1/2
29.05.2023.
u 15:48

Zagrebu je ponedjeljak poslijepodne pogodio pljusak, a prognostičari i za utorak najavljuju nestabilno vrijeme.

Na kopnu od sredine dana više oblaka, mjestimice uz kišu i pljuskove s grmljavinom, bila je prognoza vremena za danas. Obistinila se za Zagreb koji je oko 15:30 pogodilo nevrijeme praćeno grmljavinom. Nestabilno vrijeme nastavlja se i u utorak

Bit će djelomice sunčano, uz povremeno i više oblaka ponegdje s kišom, uglavnom u drugom dijelu dana i s pljuskovima s grmljavinom, na istoku i u unutrašnjosti Dalmacije lokalno i izraženijima. Duž obale prevladavat će sunčano, no poslijepodne pljuskova mjestimice može biti i na srednjem i južnom Jadranu. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, uz pljuskove prolazno i pojačan. Na Jadranu umjerena bura, podno Velebita i jaka s olujnim udarima, a danju jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najniža temperatura zraka na kopnu od 10 do 15, na moru od 15 do 20°C. Najviša dnevna između 20 i 25 na kopnu, na Jadranu od 24 do 27°C.

 

 

 

Komentara 1

NN
novo nenormalni
18:52 29.05.2023.

proklete klimatske promjene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije