Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLETJELA S CESTE

FOTO Još jedna nesreća kod Novske: Vozačica (25) udarila u drvo, ima ozljede opasne po život

Foto: JVP Novska
1/3
07.03.2024.
u 16:05

Druga nesrća dogodila se u mjestu Bair jutros oko 8.45 sati, kada je vozačica (25) sletjela s ceste i udarila u drvo

Još jedna teška nesreća dogodila se ovog četvrtka na potezu kod Novske, nakon što su se tijekom jutra na autocesti A3 sudarili automobil i teretno vozilo. Druga nesrća dogodila se u mjestu Bair jutros oko 8.45 sati, kada je vozačica (25) sletjela s ceste i udarila u drvo. 

- Do nesreće je došlo kada je 25-godišnjakinja upravljala automobilom daruvarskih registracija te je izlaskom iz zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom, prešla na suprotnu prometnu traku, sletjela van kolnika i udarila u drvo. Zbog zadobivenih ozljeda prevezena je sisačku Opću bolnicu gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život - objavila je policija. 

Fotografije s mjesta nesreće objavila je i JVP Novska koja je obiteljima stradalih iz nesreće na A3 uputila sućut te ozlijeđenima zaželjela brz oporavak. ''Prilagodite vožnju uvjetima na cesti'', objavili su.

Inače, dvije osobe starije životne dobi poginule su u naletu teretnjaka na autocesti A3 ovog četvrtka. 

>> GALERIJA U teškoj nesreći na A3 poginuli muškarac i žena? 'Izgledalo je strašno'

1/5

- Danas je u jutarnjim satima došlo do prometne nesreće na autocesti A3 u smjeru Jug, neposredno u blizini Novske. Provela sam očevid s policijskim službenicima, prema dosad utvrđenom došlo je do prometne nesreće na način da je vozač teretnog vozila zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao autocestom u smjeru Lipovca te je na 140. kilometru došlo do naleta na osobno vozilo njemačkih registracija u kojem su se nalazile dvije osobe starije životne dobi. Uslijed naleta te dvije osobe su smrtno stradale - objasnila je ranije državna odvjetnica.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:36 07.03.2024.

Ako na tabli piše 60 to znači da je maksimalna dopuštena brzina 60 km/h. Možete voziti i manjom brzinom ako sila traži. Zašto ljudi misle da oznaka 50 znači zapravo 80 km/h, a oznaka 80 znači 120 km/h?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije