Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvaraju se kolone, očevid traje

FOTO U teškoj nesreći na A3 poginuli muškarac i žena? 'Izgledalo je strašno'

Velike gužve na autocesti A3 između čvora Novska i Okučani zbog teške prometne nesreće s dvoje mrtvih
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/5
07.03.2024.
u 10:35

Očevid uz prometnu policiju obavlja dežurna državna odvjetnica Županijskog državnog odvjetništva Sisak

U strašnoj prometnoj nesreći na autocesti A3, između Novske i Okučana, jutros nešto poslije 7 sati poginule su dvije osobe. Sudarili su se auto i teretno vozilo, no još nije jasno kako je do sudara došlo. Zbog očevida zatvoren je dio autoceste te se promet preusmjerava obilaznim smjerovima. Sudar je bio u smjeru juga, u smjeru Lipovca. Zbog svega stvorile su se kolone. I HAK javlja o gužvama i obilaznim putovima.

Prema neslužbenim informacijama koje su objavila 24sata, poginuli su muškarac i žena. Očevid uz prometnu policiju obavlja dežurna državna odvjetnica Županijskog državnog odvjetništva Sisak. "Izgledalo je strašno. Tamo je bilo jako puno policije. Nastala je golema kolona, a policija sve preusmjerava na Novsku", ispričao je za 24sata čitatelj koji se vozio u smjeru Zagreba kad je vidio nesreću u suprotnom traku.

VEZANI ČLANCI:

"Kod čvora Novska, u smjeru Lipovca kolona je oko 2 kilometra", javlja HAK i dodaje podatke o obilasku: Autocesta A3 čvor Novska – DC47 – ŽC3252 – DC5 – čvor Okučani.

FOTOGALERIJA Popis najtraženijih zanimanja

Velike gužve na autocesti A3 između čvora Novska i Okučani zbog teške prometne nesreće s dvoje mrtvih
1/6
Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:20 07.03.2024.

Ovo je prestrašno da svaki dan imamo poginulih u prometu.Šta napraviti da to više prestane?????

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:10 07.03.2024.

Vozači kamiona stalno su na mobitelima i nitko ih ne kažnjava. To treba kažnjavati kao pokušaj ubojstva.

Avatar mrbr
mrbr
12:58 07.03.2024.

Molim nadležne da otvore zračnu liniju Vukovar-Zagreb, pošto vlakom putovanje traje 5 sati, a autocesta A3 je u rupičastom stanju. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije