Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Glogoški: Rehabilitacijski centar zaustavio je Kotromanović

Đuro Glogoški
Foto: Borna Filić/PIXSELL
07.05.2015.
u 15:45

– Napominjemo da je Udruga stopostotnih HRVI I skupine prezentirala i pokrenula projekt Rehabilitacijsko-odmarališnog centra Krvavice još 2009. godine, koji je podržala Vlada RH te sva nadležna ministarstva, kao i članice NATO-a SAD, Kanada i Danska – navode u priopćenju koje potpisuje Glogoški.

Nakon članka o inicijativi ministra branitelja Predraga Matića i njegova pomoćnika Bojana Glavaševića o osnivanju rehabilitacijskog centra za žrtve rata i vojnike iz mirovnih misija, priopćenjem se oglasila Udruga stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine i njezin predsjednik Đuro Glogoški.

– Napominjemo da je Udruga stopostotnih HRVI I. skupine prezentirala i pokrenula projekt Rehabilitacijsko-odmarališnog centra Krvavice, još 2009. godine, koji je podržala Vlada RH te sva nadležna ministarstva, kao i članice NATO-a SAD, Kanada i Danska. Nositelj projekta bilo je Ministarstvo obrane, no nastavak realizacije projekta zaustavio je ministar obrane Ante Kotromanović – navode u priopćenju koje potpisuje Glogoški.

Također optužuju ministra Predraga Matića da je ''kao ministar branitelja bio protiv tog projekta ponudivši u zamjenu nekoliko apartmana za potrebe stopostotnih HRVI I. skupine na nekoliko različitih lokacija na Jadranu, što Udruga nije prihvatila''. – Taj isti ministar sada pokušava preuzeti ne samo ideju nego i gotov projekt protiv kojeg se tako zdušno borio i osporavao, a sada ga sasvim "slučajno" u predizbornoj godini zajedno sa svojim pulenom Bojanom Glavaševićem podmeće kao svoju inicijativu, naravno, na drugoj lokaciji i pod drugim nazivom – dodaju u priopćenju.

>> Centar za žrtve rata i vojnike iz mirovnih misija – na Jadranu?

Komentara 141

DI
Diosiario
16:30 07.05.2015.

Kotromanović, to je onaj što se prodao Stipi Mesiću za 15 tisuća kuna mjesečno koje je dobijao uz mirovinu, čimeje očito prekršio zakon, prije nego je postao ministar. Kao, on prodaje keramičke pločice firme KIO-Orahovica, a to je ona ista firma kojoj je Protega iz HPB-a po Mesićevu nalogu uplatio 150 milijuna kuna. Apsurd je da je Mesić gostujući kod Stankovića to i sam priznao, pravdajući se da je htio pomoći firmi da opstane. Firma je propala, radna mjesta nisu sačuvana, a pitanje je gdje je lova? Pa po Kotromanoviću se vidi da je ta lova išla za kupovanje sitnih duša poput njega, dok su radnici dobili otkaz i frišku figu. DORH i USKOK se naravno prave da sve to ne vide, a mediji ko mediji, tvrde kako je za sve kriv HDZ :-)

PA
partizancina
18:13 07.05.2015.

tipicno za jugoslovene....krali bi sve sto je hrvatsko....

ZE
zemljamoja
16:21 07.05.2015.

Đuro život si spreman bio dati za slobodnu Hrvatsku, ti i tvoji suborci. Đuro uz tebe su Hrvati dok nas bude vaša prava nitko nece dirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije