Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vladino priopćenje

Državni vrh nije odustao, bio je spriječen biti u koloni sjećanja

Vlada ide
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
18.11.2013.
u 14:00

Iz Vlade opovrgavaju medijske navode da su predsjednici države, Sabora i Vlade te ministri odustali od sudjelovanja u koloni sjećanja u Vukovaru

– Državni vrh bio je spriječen priključiti se koloni sjećanja, kao što su u svojim izjavama istaknula i tri predsjednika – Republike Hrvatske, Hrvatskog sabora i Vlade Republike Hrvatske – piše u službenom Vladinu priopćenju kojim se opovrgavaju medijski navodi da je državni vrh odustao od kolone sjećanja u Vukovaru na Dan sjećanja na žrtve Vukovara 1991.

– Predsjednik RH Ivo Josipović, predsjednik Sabora Josip Leko i predsjednik Vlade Zoran Milanović položili su vijence i zapalili svijeće na spomen-obilježje na mjestu masovne grobnice na Ovčari – poručuju iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Milanović: Ovo za mene nije utakmica, nek' igraju sami
 

Komentara 14

DU
Deleted user
14:22 18.11.2013.

Spriječeni ste da budete na čelu jer tamo je mjesto ratnicima. Vama je mjesto na kraju kolone koje vam očito nije leglo.

Avatar deana.sonjic
deana.sonjic
14:28 18.11.2013.

Što cmizdrite licemjeri. Na snimci se vidi da je rečeno da pričekate kraj Kolone. Ionako su vam skraćene muke, pa ste otišli hititi te vijence i doma.

BO
bobo123
15:01 18.11.2013.

Političari koji stvarno vole Hrvatsku nastavili bi na koljenima ako treba. A ne da ih zaustave lampioni (?!) poslagani na cesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije