Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Doživite Hrvatsku i osvojite vrhunski fotoaparat!

Doživite Hrvatsku i osvojite vrhunski fotoaparat!
Foto: VL
02.05.2018.
u 14:29

Iskoristite super popuste, fotkajte se i osvojite vrijednu nagradu – vrhunski fotoaparat!

Mislite da su putovanja rezervirana samo za ljeto i godišnje odmore? E pa ne mora biti tako! Naša zemlja bogata je tijekom cijele godine i kao stvorena za zabavne izlete vikendima. Doživjeti Hrvatsku tako možete - tijekom cijele godine!

Kako biste s lakoćom i bez puno planiranja uspjeli u tome, Hrvatska turistička zajednica i Večernji list udružili su se kako bi vam tijekom cijele godine donosili najbolje i najljepše od svake županije. Svaki tjedan predstavljamo vam jednu županiju, a svaki zadnji petak u mjesecu donosimo vam super kupone koje možete iskoristiti u županijama prelijepe naše.

Svaki posljednji petak u mjesecu kupone s velikim popustima pronađite u Večernjem listu, povedite svoju obitelj, bolju polovicu ili kućnog ljubimca na zabavni izlet i otkrijte turističke dragulje naših prekrasnih županija.

Nakon što iskoristite kupon na lokaciji koju ste odlučili posjetiti, fotkajte se - jer najbolju fotku nagradit ćemo vrhunskim fotoaparatom! Sve što je potrebno da nam odnesete nagradu jest uploadati vašu fotku na natječaju naše Fotkaone. Uploadanje fotke iznimno je jednostavno, a to možete učiniti od danas pa sve do 20.12.2018. u 12h. Naš će stručni žiri najbolju fotku odabrati 21.12.2018. u 12h.

Ovog petka, 27. travnja, u Večernjem listu pronašli ste kupone za Vukovarsko-srijemsku i Osječko- baranjsku županiju. Posjetite školu jahanja na atraktivnoj poziciji između srijemskih polja i vinograda, noćite na ladanjskom imanju u Iloku i posjetite stare vinske podrume i degustirajte poznata iločka vina. Pogledajte predstavu u kazalištu u Vinkovcima, iznajmite bicikl ili kočiju kod Ivice i Marice pokraj Belog manastira i još mnogo više. Snimite savršenu fotku na jednoj ili više lokacija i odnesite vrijednu nagradu – vrhunski fotoaparat!

Svaki tjedan otkrivajte kulturne znamenitosti, gastronomiju, običaje, glazbena i sportska događanja, atraktivne zanate... 1 zemlja, 21 županija, 1001 ljepota!

Da ponovimo gradivo:

Zaključili smo - zadatak je lak – petkom Večernji u ruke i ravno na super vikend! Iznenadite najmilije i, dok otkrivate Lijepu Našu - osvojite lijepu nagradu – vrhunski fotoaparat!

Želite se više informirati o projektu o ljepotama Lijepe Naše? Istražite naš specijal Doživi Hrvatsku!

Snimili ste savršenu fotku i spremni ste ju podijeliti? Krenite na VL Fotkaonu!

I, ne zaboravite, svaka potrošena kuna na putovanju, izletu, koncertu ili samo jednom ručku u Slavoniji, Zagori, Lici... za te krajeve je puno više od običnog turističkog posjeta!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije