Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Dosje Đakići: Tko je moćna obitelj koja puni crne kronike

13.01.2019.
u 00:01

Ivan Đakić vlasnik je tvrtke Đakić Thim d.o.o. koja je preuzela i poslovanje hotelom Divino, a obitelj se bavi i turizmom na Šolti

Ljudski je ispričati se za svoje grijehe – kazao je neki dan ispred Županijskog suda u Bjelovaru Ivan Đakić. Pred novinare je u gluhoj noći izišao skriven iza tamnih naočala. No, nisu oči jedino što je, tada još uspješno, skrivao pred javnošću. Dlanom lijeve ruke uporno je prekrivao dlan desne ruke. Fotoreporter Pixsella, međutim, nehotice je snimio i dio nadlaktice koja otkriva tetovažu nekakvog zombija.

No, Đakićeva tajna nije ostala predugo skrivena, sutradan se s ulica Virovitice pronio glas, koji je brzo stigao do zagrebačkih medija, da je ispod rukava jakne mladi Đakić krio, rekli bismo, puni profil tetovaže koja zapravo prikazuje zombija s kapom nacističkog časnika. I sve to samo koji dan nakon što je pravoslavni Božić čestitao “svim prijateljima srbićima” fotografijom ustaše koji pozira s glavom mrtvog četnika. Policija je reagirala promptno pa je Đakić ubrzo prijavljen za kazneno djelo javnog poticanja na mržnju na nacionalnoj osnovi, zbog čega mu prijeti tri godine zatvora. Bit će da se upravo zbog spomenute bojazni Ivan Đakić najprije javno pokajao, pa nedugo potom opet posrnuo, kada je na društvenoj mreži “lajkao” objave onima koji su ga hrabrili.

Cijeli tekst pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Tuđman mi je rekao: Daj pomozi, vidiš da nemam nikoga oko sebe

- Gaza: Fotoreporter Zoran Marinović donosi priču iz najvećeg zatvora na svijetu

- Vedran Pavlek: 42 sata bez sna moj je neslavni rekord

- Rajko Dujmić: Neka Sanja, Marinko i Zec sviraju i pjevaju moje pjesme, no ne dam da koriste ime Novi fosili

Ključne riječi

Komentara 32

RP
rpzagreb
21:20 12.01.2019.

Klasična, veliko domoljubna, jako pametna i radišna hzd obitelj gdje je balavac od 22 godine svojim dugotrajnim radom već zaradio hotel.

CH
chemica
22:34 12.01.2019.

Recite vi nama lijepo šta su oni od svih tih milijuna imali devedesete. Ništa? Amas baš ništa? Nismo ni sumnjali. Otišo ćaća u rat, pa se iz njega vratio s milijunima. Ili je on to morti stekel "za vrijeme rata". Ona neka čudna priča s pretvorbom i privatizacijom pod granatama. HDZ-ovska su to posla.

AN
antonelić
21:58 12.01.2019.

plenković : " ivan đakić nije više član hadeze-a " ! ... nije više član hadeze-a ali je ostao bud..etina kao i njegov otac ( btw. moj suborac ) i kao većina članstva hadeze-a ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije