Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valamarovi hoteli

Donirali namirnice Crvenom križu, dali 12 mobilnih kućica na Babinom kuku za medicinsko osoblje

Hoteli Valamar
Foto: Grgo Jelavic/Pixsell
1/3
16.04.2020.
u 19:35

Valamar Riviera nastavit će podržavati rad nacionalnih i županijskih stožera, sustava civilne zaštite i zdravstvenog sustava s ciljem pomoći potrebitima, zaštite zdravlja i uspješne prevencije širenja epidemije

Valamarovi hoteli i kampovi u Poreču, Rabcu, na Krku, Rabu, Makarskoj i Dubrovniku donirali su namirnice i ostale potrepštine gradskim uredima Crvenog križa i pučkim kuhinjama u nastojanju da pruže potporu potrebitima u zajednici u ovom periodu.

Također, Valamar je Općoj bolnici Dubrovnik osigurao smještaj za djelatnike bolnice u 12 mobilnih kućica u kampu Solitudo Sunny Camping na Babinom kuku bez naknade i uz pokrivanje režijskih troškova, dok je Valamarova Centralna praonica u Poreču osigurala pranje rublja potrebnog za nesmetani rad objekata namijenjenih karanteni bez naknade.

- Valamar Riviera nastavit će podržavati rad nacionalnih i županijskih stožera, sustava civilne zaštite i zdravstvenog sustava s ciljem pomoći potrebitima, zaštite zdravlja i uspješne prevencije širenja epidemije - najavili su iz tvrtke Valamar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije