Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE POZNATO ODAKLE

Dojavili im da u moru pluta gola žena, a japanske službe za spašavanje izvukle nešto posve drugo

Pixabay
24.06.2021.
u 14:03

Fotografije koje su završile na internetu pokazuju hitne službe kako izvlače van lutku na napuhavanje iz vode.

Neobično spašavanje zaintrigiralo je japansku javnost, a bome i zabavilo mnoge. Ronilački tim za spašavanje dobio je dojavu o tome da se gola žena utapa u moru ispred luke grada Hachinohe, međutim pokazalo se da je riječ samo o seks lutki na napuhavanje. 

Poznata Youtuberica Natsuki Tanaka mislila je da svjedoči spašavanju, no na kraju zanimljivu scenu upravo je ona prenosila u živo na Twitteru. 

- Prilikom snimanja videa, pomislila sam da vidim mrtvo tijelo kako pluta u vodi, no to je bila samo lutka na napuhavanje - navela je Tanaka i dodala kako je netko nazvao službe za spašavanje misleći kako je riječ o osobi koju treba spasiti. 

 

Fotografije koje su završile na internetu pokazuju hitne službe kako izvlače van lutku na napuhavanje iz vode. 

- Srećom, lutka za napuhavanje siguno spašana - ustvrdila je poznata japanska influencerica koju prati više od 270 tisuća ljudi na YouTubeu, prenosi FoxNews. 

 

Nije poznato kako je lutka za napuhavanje završila u moru. 

 

Komentara 1

SI
sisavac
10:10 25.06.2021.

koji bolesni narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije