Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi doživljaj

Dobrodošli u Hotel Pakrac – odličan smještaj u srcu Slavonije kakvu još niste upoznali

Hotel Pakrac
Foto: Promo
1/16
31.08.2018.
u 15:26

Hotel Pakrac promovira kontinentalni turizam Slavonije kakvu još niste upoznali – onu zelenu i brežuljkastu.

Hotel s novom upravom ponosno nastavlja hotelsku tradiciju koja seže od davne 1871. godine. Smješten u prekrasnoj secesijskog zgradi u centru Pakraca, hotel danas ima moderan interijer prožet crticama bogate prošlosti Pakraca – sjedišta prve kovnice hrvatskog novca koji ove godine slavi 200. obljetnicu kontinuiranog obrtništva.

Pružajući komforan smještaj, vrhunsku uslugu i srdačnu slavonsku dobrodošlicu u moderno opremljenim sobama, Hotel Pakrac promovira kontinentalni turizam Slavonije kakvu još niste upoznali – onu zelenu i brežuljkastu.

U sklopu hotela djeluje i restoran s jelima po narudžbi koji nudi domaće specijalitete kao dio tradicije Okusi Slavonije bilo da se radi o organiziranim grupama, poslovnim sastancima ili obiteljskim druženjima. Za lijepog vremena možete uživati na terasi hotela sa sadržajima za djecu uz cvrkut ptičica.

Hotel također raspolaže konferencijskom dvoranom sa svom potrebnom audiovizualnom opremom te pratećom salom za domjenke čime je idealan za seminare ili team building-e malih tvrtki kojima je potrebna personalizirana usluga.

Od ostalih sadržaja nudimo jedinstveni shiatsu relax paket koji Vam omogućava duboko opuštanje i revitalizaciju. Usluga masaže je također dostupna kako biste maksimalno iskoristili svoj boravak.

Za one željne aktivnog odmora, u suradnji s partnerima organiziramo razne aktivnosti u netaknutoj prirodi Psunja i Papuka kao što su jedinstvene 4x4 vožnje i geocatching, a možete se okušati i u planinarenju i bicikliranju.

Hotel Pakrac ***

www.hotel-pakrac.com

+385 34 412 416

Trg dr. Ivana Šretera 1, Pakrac

https://www.youtube.com/watch?v=Fstx-kc_0e4

https://www.facebook.com/hotelpakrac/

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije