Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SREDIŠTU PULE

Narušavala javni red i mir pa ozlijedila dva policajca

lisice
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
06.02.2020.
u 11:49

U incidentu su ozlijeđena dva policajca, a protiv osumnjičene se podnosi kaznena prijava radi sumnje da je počinila kazneno djelo prisile prema službenoj osobi

U petak, 31. siječnja, ispred poznatog ugostiteljskog objekta u Puli, 29-godišnjakinja je narušavala javni red i mir te raznim pogrdnim riječima vrijeđala je i vikala na muškarca, a sve to predstavljajući se kao policijska službenica.

Nakon što su je policijski službenici na uvid tražili osobnu iskaznicu, djevojka je to odbila napraviti te se nastavila lažno predstavljati kao policijska službenica, pokušavajući se udaljiti s mjesta događaja.

Policajci su je pokušali uhvatiti u bijegu, a djevojka je pritom jednog od policajca udarila nogom u trbuh, piše Glas Istre.

U incidentu su ozlijeđena dva policajca, a protiv osumnjičene se podnosi kaznena prijava radi sumnje da je počinila kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Isto tako, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima javnog reda i mira, protiv 29-godišnjakinje se podnosi i optužni prijedlog nadležnom sudu. 

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije