Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMALA SREĆE

Remetila javni red i mir pa joj našli 241 gram amfetamina

Foto: Andreas Arnold/DPA/PIXSELL
14.06.2018.
u 14:01

Pokušala  je odbaciti kutiju u kojoj je bio amfetamin,a zbog toga joj je policija pretražila stan

Kada je 12. lipnja u Malom Lošinju vikala i galamila, 36-godišnjakinja vjerojatno nije mislila da će biti kazneno prijavljena zbog - droge.

A upravo joj se to dogodilo, jer je zbog remećenja javnog reda i mira netko pozvao  policiju. Ugledavši  policajce, 36-godišnjakinja  se umirila, no pokušala  je odbaciti kutiju u kojoj je bio amfetamin. Policija joj je zbog toga pretražila stan te je našla ukupno  241,2 grama amfetamina, a 36-godišnjakinja se sumnjiči da je drogu posjedovala  radi  daljnje preprodaje. 

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije