Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas izvlačenje

Tko će za 100 eura dobiti Picassa vrijednog čak 730.000 eura?

pablo picasso
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
18.12.2013.
u 11:47

Ulaznice za osvajanje vrijedne nagrade mogle su se kupiti od travnja, a u prodaju ih je putem interneta bilo pušteno ukupno 55.000

Oko 730.000 eura vrijedan gvaš s potpisom umjetničkog genija Pabla Picassa pripast će danas sretnom dobitniku humanitarne tombole koju organizira Međunarodna asocijacija za očuvanje Tyre, agencija registrirana pri UNESCO-u.

Ulaznice za osvajanje vrijedne nagrade mogle su se kupiti od travnja, a u prodaju ih je putem interneta bilo pušteno ukupno 55.000. Svaka je vrijedila 100 dolara, a organizator se nada kako će uspjeti prikupiti oko pet milijuna eura, podsjeća Fox News.

Dok se očekuje izvlačenje dobitnika ''Muškarca u opernom šeširu'' u pariškom središtu aukcijske kuće Sotheby's, Picassovi nasljednici izrazili su zadovoljstvo aukcijom u kojoj bi, smatraju, da je živ, vjerojatno sudjelovao i sam umjetnik!

>>Duge cijevi da bi Picasso od 670 mil. eura sretno napustio Zagreb

Komentara 1

AS
ante_slavonac
13:23 20.12.2013.

100 eura je realna cijena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije