Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka spasila drugo dijete

Čudo u SAD-u: Tornado iščupao krov kućice i odbacio kolijevku s bebom - preživjela je

Debris spills from a damaged home after a tornado stuck Clarksville
Foto: ANDREW NELLES/USA TODAY NETWORK/
1/7
15.12.2023.
u 12:15

Sydney i njen dečko izgubili su sve u nekoliko minuta. Rekla je da se zajednica okupila oko njih pa im ne nedostaje pelena i hrane za djecu, no još im preostaje riješiti pitanje doma bez kojeg su ostali

Mladi par iz Clarksvillea u američkoj saveznoj države Tennessee traži novi dom nakon što je razorni tornado koji je u subotu pogodio područje u potpunosti uništio kamp kućicu u kojoj su živjeli, no oni se ipak smatraju sretnima, jer je situacija skoro završila mnogo gore. Snažni vjetrovi koji su iščupali krov njihova doma podigli su u zrak krevetić u kojem je spavao njihov 4-mjesečni sin i odbacili ga u daljinu.

Od kućice je ostao samo krš, pokazala je reporterima WSMW-a 22-godišnja Sydney Moore, majka jednogodišnjeg i četveromjesečnog sina. U trenutku kada je vjetar počeo zavijati, ona je bila u spavaćoj sobi sa starijim sinom. "Nešto mi je reklo da potrčim i skočim na sina. Točno kada sam došla do njega, zidovi su se srušili" kazala je. U istom trenutku, njen partner, otac njihove djece, iz dnevnog boravka je vidio kako se stup tornada spušta nad njih.

"Krov je prvi otišao, vršak tornada se spustio i pokupio kolijevku u kojoj je spavala moja beba" ispričala je potresena majka. Njen dečko se bacio na krevetić u pokušaju da zgrabi 4-mjesečnog dječaka koji je spavao, no ekstremni vjetrovi su ga zavrtjeli i izbacili iz kućice s kolijevkom. Za to vrijeme, Sydney i stariji dječak bili su zarobljeni ispod dijelova kućice, koje je majka nekako uspjela odgurnuti i osloboditi ih.

Narednih deset minuta, ona i partner panično su pretraživali okolno područje u nadi da će pronaći mlađeg sina, no Sydney je priznala kako je vjerovala da je beba poginula. Ipak, nekim su čudom pronašli dječačića živog u rupi u deblu koje se srušilo. "Kao da je dobio kolijevku od drveta" opisala je majka. Svi članovi obitelji incident su preživjeli s manjim ogrebotinama i masnicama. 

Sydney i njen dečko izgubili su sve u nekoliko minuta. Rekla je da se zajednica okupila oko njih pa im ne nedostaje pelena i hrane za djecu, no još im preostaje riješiti pitanje doma bez kojeg su ostali. "Umrla bih za svoju djecu, to uopće nije u pitanju. Moj dečko bi napravio isto" zaključila je emotivna majka.

POVEZANI ČLANCI:

GALERIJA Šteta koju je iza sebe ostavio tornado u Tennesseeju

Debris spills from a damaged home after a tornado stuck Clarksville
1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije