Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrodošli

Crikvenica 4Pets – najluđi vikend za četveronožne kućne ljubimce

Foto: Privatni album
1/2
19.09.2018.
u 18:27

Agility, trikovi, interaktivne radionice, sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce i karneval kućnih ljubimaca čeka vas u pet friendly gradu. A stiže i Super Kiki, na kotačima i u potrazi za domom

Crikvenica je destinacija prijatelj životinja, dokazuje to i Crikvenica 4Pets, manifestacija posvećena kućnim ljubimcima koju organizira Turistička zajednica grada Crikvenice. Ovaj vikend, od 21. do 23. rujna, održava se drugi put, a za svoje premijerno izdanje prošle godine osvojila je i nacionalnu nagradu „Simply the best“ kao najbolji inovativni projekt u turizmu.

U petak Malinois klub “Kvarner” predstavlja agility za pse, a moći ćete vidjeti i koje sve trikove psi mogu naučiti. Za vlasnike ljubimaca organizirana je i demonstracija osnova dresure pasa, a mogu sudjelovati i u interaktivnoj radionici. U subotu se održava nacionalna izložba pasa CAC Crikvenica, dok sva tri dana traje i Sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce. Među ostalim, i radionica u kojoj će se pripremati slastice za ljubimce. Crikvenica 4Pets nudi zabavu i za djecu, imat će priliku sudjelovati u likovnoj radionici u kojoj se oslikavaju lica, a namijenjene su im i dvije predstave – “Doktor od životinja” Mire Gavrana te klaunska predstava izrade životinja od balona. Djeca će dati i svoj obol atraktivnosti samog događaja. U nedjelju u 10 sati nastupit će male mažoretkinje, a nakon njih i plesna sekcija KUD-a Vatroslav Lisinski.

Foto: Privatni album/MailOnline

Glavni događaj trodnevne manifestacije nedjeljni je karneval za ljubimce i njihove vlasnike. U 15.30 sati počinje uređivanje na plaži za pse Podvorska, odakle maškarana povorka u 16.45 sati kreće prema trgu, gdje se očekuje u 17 sati. Među maškaranim ljubimcima bit će i maleni Kiki, kojeg u sudjelovanju neće omesti ni to što se kreće uz pomoć kolica. Super Kiki u Crikvenicu stiže u potrazi za udomiteljima. O njemu se trenutno brine Udruga prijatelja životinja Vis Vitalis, sve informacije o njegovom udomljavanju možete dobiti na 097/63-63-293.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije