Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomažemo udomiti

Dobio je novo ime, sad je Nero, ali i dalje nema dom

Foto: Privatni album
1/4
27.03.2018.
u 19:39

Danima je u Jasenovcu čekao na istom mjestu, završio je u skloništu, a sada u privremenom smještaju čeka svog čovjeka, zovite na 098/17-27-199

Iza njega su dani života u hladnom boksu skloništa, a pred njim dani čekanja da se pojavi čovjek koji će u njemu prepoznati svog najboljeg prijatelja.

Dalek put prešao je hrvatski ovčar Nero do privremenog doma u kojem sada živi. Ostavljen na nasipu u Jasenovcu danima je čekao da se po njega vrati onaj koji ga je ostavio, onaj kojemu je unatoč svemu ostao vjeran kao pas. Zato se uporno vraćao na isto mjesto, ostavljajući sigurnost smještaja koji mu je osigurala Ivana M. Onog koji ga je ostavio nije dočekao, a završio je u skloništu.

Ivana nije odustajala, htjela je na njegovo lice vratiti osmijeh koji se pojavljivao svaki put kad bi je ugledao. I uspjela je, Garo, kako ga je do tada zvala, spašen je iz skloništa i traži novu sreću. Za novi život dobio je i novo ime. Kastriran je i čipiran, slaže se sa svima. Nedostaje mu još samo dom. Za informacije o udomljavanju nazovite 098/17-27-199.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar arhaika
arhaika
23:09 27.03.2018.

drage, jadne zivotinje.

ZA
zadar1
20:32 27.03.2018.

pa da me ujede....ma da!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije