Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Dobio je novo ime, sad je Nero, ali i dalje nema dom

Danima je u Jasenovcu čekao na istom mjestu, završio je u skloništu, a sada u privremenom smještaju čeka svog čovjeka, zovite na 098/17-27-199
27. ožujka 2018. u 19:39 2 komentara 917 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/4

Iza njega su dani života u hladnom boksu skloništa, a pred njim dani čekanja da se pojavi čovjek koji će u njemu prepoznati svog najboljeg prijatelja.

Dalek put prešao je hrvatski ovčar Nero do privremenog doma u kojem sada živi. Ostavljen na nasipu u Jasenovcu danima je čekao da se po njega vrati onaj koji ga je ostavio, onaj kojemu je unatoč svemu ostao vjeran kao pas. Zato se uporno vraćao na isto mjesto, ostavljajući sigurnost smještaja koji mu je osigurala Ivana M. Onog koji ga je ostavio nije dočekao, a završio je u skloništu.

Ivana nije odustajala, htjela je na njegovo lice vratiti osmijeh koji se pojavljivao svaki put kad bi je ugledao. I uspjela je, Garo, kako ga je do tada zvala, spašen je iz skloništa i traži novu sreću. Za novi život dobio je i novo ime. Kastriran je i čipiran, slaže se sa svima. Nedostaje mu još samo dom. Za informacije o udomljavanju nazovite 098/17-27-199.

Vjeran kao pas Hrvatski ovčar nije dočekao svog gazdu, odveden je u sklonište
Zabava u zagrebačkom hotelu
'revolucija zabave'
Šire se snimke partyja u zagrebačkom hotelu, organizatori tvrde da ne krše propisane mjere
Solana Nin
SINERGIJA PRIRODE
Jeste li već otkrili kraljicu među solima?