Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

COVID pozitivan pobjegao s kisika u Zaraznoj bolnici. Nađen mrtav kod Samobora

Josip Regović/Pixsell
20.10.2021.
u 13:25

Policija je potvrdila da su reagirali na dojavu bolnice o samovoljnom udaljavanju pacijenta koji je ranije bio spojen na kisik, ali je u trenutku pronalaska, unutar 24 sata, osoba umrla "u privatnom prostoru na području Samobora".

Covid pozitivan pacijent pobjegao je u ponedjeljak iz Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević, a dan kasnije umro je na području Samobora, doznaje se od zagrebačke policije i županijskog zavoda za hitnu medicinu.

Policija je potvrdila da su reagirali na dojavu bolnice o samovoljnom udaljavanju pacijenta koji je ranije bio spojen na kisik, ali je u trenutku pronalaska, unutar 24 sata, osoba umrla "u privatnom prostoru na području Samobora".

U ravnateljstvu Zavoda za hitnu medicinu rekli su da im je poziv za intervenciju u Strmcu u naselju Hoto Ville stigao u 15,56 sati, a hitna je na mjesto pronalaska 53-godišnjaka došla u 16,02 sati.

Pacijent nije pokazivao znakove života, no ekipa ga je reanimirala, a nakon pola sata do 35 minuta mogli su ustanoviti samo smrt, rekli su u Zavodu za hitnu medicinu.

Za vrijeme intervencije majka preminulog je djelatnicima hitne pomoći rekla da je bio covid pozitivan i da je pobjegao iz bolnice nakon čega je policija pokrenula potragu.

Video - Najavljena šira primjena COVID potvrda: Bit će potrebne i za shopping centre?

Komentara 37

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
13:26 20.10.2021.

Možda je čovjek još jednom u zadnjim trenucima života poželio vidjeti svoju ženu i djecu koje ne puštaju ocu u posjetu

LI
Lisac
13:05 20.10.2021.

Luda ruljo bolje ne dolazite u bolnicu i ne sudite po sebi; nisu doktori ni podmiceni ni zli. Vise im je pun k. Vase zloce.

KA
kažemja
12:52 20.10.2021.

Jedno mjesto više. Njemu očito baš nije stalo do života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije