Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Christiane Amanpour

Poznata novinarka o Mladiću: 'Ostao je kukavica do samog kraja'

Ratko Mladić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
22.11.2017.
u 19:55

Novinarka je na svom Facebooku uoči presude podijelila i video na kojem je upoznala Mladića. U njemu je, između ostalog prikazana i njegova jeziva izjava

Christiane Amanpour, poznata novinarka CNN-a i jedna od onih koji su 90-ih izvještavali o ratu u Bosni i Hercegovini komentirala je današnju presudu Ratku Mladiću kojeg je sud u Haagu osudio na doživotni zatvor.

 - Bivši vođa vojske bosanskih Srba ostao je kukavica do samog kraja – nije stajao pred sudom da čuje presudu. To je Mladić od početka do kraja. Govori "jako", glumi čvrstinu, no nije bio tamo. Nije bio tamo - komentirala je na svom Twitteru Amanpour.

Novinarka je na svom Facebooku uoči presude podijelila i video na kojem je upoznala Mladića. U njemu je, između ostalog prikazana i njegova jeziva izjava.

'Bili bismo siromašni bez muslimana. Dobro ih je imati uokolo, ali u manjoj koncentraciji.'

 

- Jezive riječi od čovjeka kojeg su zvali mesar Bosne, generala Ratka Mladića. Njegov zajedljiv humor prikrivao je instinkt ubojice. On je definirao Mladića i činio ga neugodnim čovjekom za suočavanje. Vidjeli bismo njegov nacereni smiješak opet i opet kako se rat odvijao - kazala je Amanpour. 

 

 

Komentara 52

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
20:08 22.11.2017.

Pravi antifašista taj Mladić, kako je samo ponosno nosio lijepu kapu titovku sa sjajnom zvijezdom petokrakom.

GO
Gomila
20:52 22.11.2017.

srbi su historiji uvijek bili kukavice uvijuk su gubili ratove

DU
Deleted user
21:00 22.11.2017.

Srpska povijes prepuna je kukavičluka i bježanije. To je jedna od konstantnih karakteristika tog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije