Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kći i miljenica

Anina smrt Mladića je učinila još okrutnijim i nemilosrdnijim

Foto: Reuetrs/Pixsell
1/3
22.11.2017.
u 18:38

Ana, jedna od najboljih studenata medicine, bila je miljenica i ljubimica svoga oca Ratka Mladića. Ana je 24. ožujka 1994. godine uzela očev najdraži pištolj i u obiteljskoj kući počinila samoubojstvo.

Jedna od indirektnih žrtava sada već osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića bila je i njegova kći i miljenica Ana koju je zvao svojom zvijezdom.

Bila je odlična studentica medicine u Beogradu, a na oca je bila ponosna zato što je bio pravi vojnik. Čak ga je posjećivala i na ratištu. Onda se 1994. godine nešto dogodilo. Ana je 24. ožujka 1994. godine uzela očev najdraži pištolj i u obiteljskoj kući počinila samoubojstvo.

1/10

Najveći životni udarac

Za Mladića je to bio golemi šok i najveći životni udarac, a javnost se dugo bavila razlozima koji su ovu uspješnu mladu djevojku, staru samo 23 godine, natjerali da sama sebi oduzme život. Tako su mediji pisali da je ona bila u vrlo dubokom šoku i pod izrazito velikim pritiskom okoline zbog sve više napisa o tome kako je njezin otac, za kojega je bila jako vezana, okrutni masovni ubojica.

No govorilo se i pisalo i o tome da je glavni uzrok njezina samoubojstva njezin dečko Dragan, koji je poginuo na bojištu u Bosni i Hercegovini. Mladiću se Dragan navodno uopće nije sviđao i nikako nije želio da njegova Zvijezda bude s njime u vezi. Kako bi ga se riješio, organizirao je da bude mobiliziran i poslan na ratište u BiH, gdje je poginuo. Ana je navodno doznala za to i nije to mogla podnijeti.

1/10

No Mladić je od samoga početka tvrdio da njegova Ana nije počinila samoubojstvo, već da ju je netko ubio, najvjerojatnije netko iz beogradskih mafijaških krugova. Nije želio istragu o njezinoj smrti, a uoči pokopa sam ju je našminkao.

Gubitak kćeri od Ratka Mladića učinio je još okrutnijeg i nemilosrdnijeg ubojicu. Nešto više od godine dana nakon njezine smrti u Srebrenici je naredio pogubljenje gotovo osam tisuća muslimana

Komentara 80

SJ
Sve je uzalud
18:47 22.11.2017.

.....Mladic je vojnik kukavica koji se nikad u svojoj vojnoj karijeri.nije usudio boriti kao vojnik......lice u lice na bojnom polju.......vec topovima haubicama snajperom i klanjem zena djece i staraca u Srebrenici i po Sarajevu Škabrnji i sl.........

KA
kacavenda
19:01 22.11.2017.

Đubre od coveka, zauvek

Avatar Idler 3
Idler 3
18:50 22.11.2017.

Nemre tebe ništ učinit okrutnijim ak tu zvjer ne nosiš v sebi !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije