Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojvođanski političar

Čanak: Vučiću je zbog Rusa ugrožen život, a i Đukanoviću, vidite što Putin čini sa suradnicima

Beograd: Aleksandar Vučić sastao se s ambasadorima zemalja Kvinte
Foto: Milos Tesic/ATA Images/PIXSELL
1/2
02.03.2023.
u 15:01

Što god se dogodi, ja Vučiću ne bih prodao životno osiguranje, rekao je Nenad Čanak u intervjuu za N1 i obrazložio zašto misli da predsjedniku Srbije prijeti mogućnost ruskog atentata

Nenad Čanak, bivši predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i bivši zastupnik u Narodnoj skupštini Srbije, u intervjuu za sarajevski studio televizije N1 iznio je teoriju po kojoj predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću prijeti opasnost od atentata u režiji Rusije.

- Kad kažem da je Vučiću ugrožen život, razlog je sljedeći. Ako  se okrene prema zapadu, a to se sada događa, on mora voditi računa da je okružen velikim brojem ljudi koji su ruski špijuni i koji će ga po naređenju Kremlja likvidirati. Kad pogledate kako Putin postupa sa svojim najbližim suradnicima, a već su ih desetine pale kroz prozor ili izvršile samoubojstvo s 4 pištolja i 5 metaka u grudima, to je jasna poruka. A ako se opredijeli na rusku stranu, njima ne treba netko tko ima autentičnost, oni bi izabrali nekog od svojih pijuna koji nema nikakvo uporište i držali ga kao guvernera porobljene Srbije, koja bi bila samo i usključivo kolonija. Dakle, što god se dogodi, ja Vučiću ne bih prodao životno osiguranje - rekao je Čanak. 

Na pitanje kome je još od političara na Balkanu ugrožen život zbog politike Rusije, Čanak je spomenuo crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića. 

 

- Milo Đukanović je glavna prijetnja velikosrpskom, a u ovom slučaju kremaljskom, planu izlaska srborusije na more. Ako bi Milo Đukanović dobio ove predsjedničke izbore, na kojima se kandidirao dobrim dijelom protiv svoje volje, to bi značilo da taj ruski plan ne uspijeva. Pošto je to nažalost vezano osobno za Mila Đukanovića, i njegovu osobnu karizmu, mislim da je on tu u velikoj opasnosti - zaključio je vojvođanski političar u emisiji Pressing televizije N1 Bosne i Hercegovine. 

Komentara 8

HR
hrUsrcu
15:09 02.03.2023.

vucicu - me naginji se kroz prozor. vidis da u rusiji sko malo netko padne

DU
Deleted user
16:09 02.03.2023.

Vučiću nema spasa od rusa kao inače poslat nekog trovača

ZI
zinegoid
15:13 02.03.2023.

ako se ne varam vučić je imao streljanu na brdima oko sarajeva dok je ovaj s puškom u ruci jurišao na vukovar....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije