Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILIJAN BRKIĆ

Brkić o predsjedničkim izborima: Bit ću angažiran po cijelom svijetu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
01.10.2019.
u 18:27

Podsjećajući kako je Kolinda Grabar-Kitarović nekoliko puta najavila svoju kandidaturu za predsjednicu Republike, potpredsjednik stranke i ministar gospodarstva Darko Horvat kratko je poručio da se od sutra s kampanjom kreće malo intenzivnije.

Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milijan Brkić poručio je u utorak da će u cijelom svijetu biti angažiran u predsjedničkim izborima.

"Bit ću ja aktivan u predsjedničkim izborima. Svugdje, u cijelom svijetu", rekao je Brkić novinarima prije sjednice užeg Predsjedništva HDZ-a odgovarajući na pitanje hoće li biti aktivan u kampanji za predsjedničke izbore u Hrvatskoj i BiH. Na pitanje kako će animirati birače i članove stranke, odgovorio je da će ih animirati kao i svaki put te da se "ne treba bojati za stroj HDZ-a".

Potpredsjednik HDZ-a i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković rekao je odgovarajući na novinarski upit da nisu predugo čekali na kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović. Smatra kako za nju nema opasnosti od Miroslava Škore ili Zorana Milanovića te kako je bitno da se stranka dobro pripremi za predsjedničke izbore, što će biti i tema današnjeg sastanka. "Vjerujem da ćemo to odraditi kao i prije pet godina", rekao je Butković.

Podsjećajući kako je Kolinda Grabar-Kitarović nekoliko puta najavila svoju kandidaturu za predsjednicu Republike, potpredsjednik stranke i ministar gospodarstva Darko Horvat kratko je poručio da se od sutra s kampanjom kreće malo intenzivnije.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu će službeno najaviti kandidaturu za novi mandat na Pantovčaku.

 

 

Komentara 16

VA
vadis
02:57 02.10.2019.

Falcifikator diplome Brkic je sigurno faca koja ce pomoci Kolindi? Kolinda ce izgubiti izbore.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:06 02.10.2019.

Hoci li biti intime, to narod zanima.

GL
glištun
07:30 02.10.2019.

Blago Hrvatskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije