Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na širem području Pule

MORH objavio upozorenje za dio Hrvatske: Danas lete borbeni avioni, očekuje se pojačana buka

Knin: Svečani program i dolazak državnih dužnosnika povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
10.11.2023.
u 10:40

Iz Ministarstva obrane RH mole građane za razumijevanje

U sklopu obilježavanja Dana 92. zrakoplovne baze Pula i događaja iz Domovinskog rata danas će iznad Pule preletjeti borbeni avioni MiG-21 i akrobatska grupa "Krila Oluje“ Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ), priopćilo je u petak Ministarstvo obrane RH. Akrobatska grupa "Krila Oluje“ HRZ-a leti na avionima Pilatus PC-9M. 

Prelet aviona MiG-21 iznad Pule predviđen je u 12 sati, a aviona Pilatus PC-9M "Krila Oluje" u 12.10 sati, najavio je MORH.

Tijekom provedbe leta na širem području Pule očekuje se kratkotrajna pojačana buka i iz MORH-a mole građane za razumijevanje, dodaje se u priopćenju. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Pogledajte atraktivne pokazne vježbe HV-a i policije te nastup akrobatske skupine 'Krila Oluje' u Okučanima

Komentara 8

JO
Jojmene
12:37 10.11.2023.

Nikad mi nije bilo jasno zbog čega je dozvoljeno izmještanje HRZ iz Pule. I Pula i Zemunik daleko su pogodniji za nadzvučne zrakoplove od Zagreba, u Zagrebu bi bilo dovoljno ostaviti tri letjelice za air policing.

DU
Deleted user
19:41 10.11.2023.

star i zastario ali i dalje jako lijep avion.

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
15:33 10.11.2023.

Haha, borbeni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije