Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan Marjana

Bojkotirali proslavu zbog Keruma, a on se nije pojavio

marjan (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
15.05.2011.
u 12:06

Građanska incijativa za Marjan najavljeni dolazak gradonačelnika nazvala je "provokacijom"

Proslavu Dana Marjana, Građanska inicijativa za Marjan, odlučila je bojkotirati. Zasmetalo im je najavljeno pojavljivanje gradonačelnika Željka Keruma, koje su nazvali provokacijom.

 - Zbog Kerumovog restorana na Benama odgađa se zatvaranje prometa. Zbog svoje nevjenačne supruge Kerum odobrava natječaj za gradnju restoran na Prvoj vodi. U Kerumovom mandatu njegovi prijatelji dobivaju dozvolu za gradnju zgrada uz ogradu Park šume, radi čega se sprema nova sječa marjanskih stabala - ističu u Inicijativi za Marjan.

 No, Željko Kerum, inače počasni predsjednik Društva Marjan, koje je jučer obilježilo 108. rođendan, nije došao. Splićanima se obratila dogradonačelnica Anđelka Visković.    

Komentara 2

CR
Crollywood
16:42 15.05.2011.

Čevapi na stražnjem sjedalu Maybacha su ipak važniji nego neka glupa proslava... To ste trebali znati..

Avatar crosist
crosist
14:34 21.05.2011.

Jadan je i nemočan Grad Split,gledano iz pozizije nemoči da se upre utjecaju psihoze kerumicijana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije