Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analize i javljanja uživo

Bogat program: Večeras pratite veliku izbornu emisiju na Večernji TV-u

izbori 2019.
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
05.07.2020.
u 10:20

Središnji dio programa počet će u 19 sati kada će u studiju Večernjeg lista analitičari iz našeg stručnog tima komentirati tijek izbora.

Večernji list na svim svojim platformama na dan izbora priprema bogat program tijekom kojeg ćete moći pratiti sve najvažnije informacije i događaje.

Središnji dio programa počet će u 19 sati kada će u studiju Večernjeg lista analitičari iz našeg stručnog tima komentirati tijek izbora.

Podsjetimo u našem stručnom timu su Božo Skoko, Ankica Mamić, Mate Mijić, Damir Jugo te Dragan Bagić.

 

Očekuje vas i javljanje uživo iz stranačkih stožera prilikom čega ćete moći vidjeti atmosferu, ali čuti i reakcije čelnika stranaka. Također u programu Večernji TV-a emitirat će se i emisije s političarima koji sudjeluju na izborima.

Program će trajati sve do ponoći kada ćete moći pogledati završnu analizu izbora naših stručnjaka. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
barica56
00:02 06.07.2020.

Gledajte korona parti Hdz i Most

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije