Naslovnica Vijesti Crna kronika

Bježao policiji pa uletio autom u kuću: Da sam sjedio gdje uvijek sjedim ne bih preživio

Udar vozila u kuću probudio je i okolne susjede koji su došli vidjeti što ih je probudilo
10. rujna 2019. u 08:21 7 komentara 3312 prikaza
Autom uletio u boravak
Foto: pozega.eu
Pogledajte galeriju 1/3

Sinoć oko pola noći  vozač je uletio automobilom u dnevni boravak obiteljske kuće u Luka putu u Požegi. Naime, 22-godišnji vozač Opel Astre karavan, zagrebačkih registarskih oznaka bježao je policiji koja ga je pokušala zaustaviti neslužbeno doznaje Pozega.eu.

Slijetanje auta na Sljemenu ZAHTJEVNA INTERVENCIJA Dečki izletjeli sa Sljemenske ceste i visjeli naopačake: 'Ne znam gdje sam. Zeznuo sam'

-Sat vremena prije ovog događaja sjedio sam u dnevnom boravku i gledao televizor. Otišao sam spavati u spavaću sobu koja mi je odmah pokraj dnevnog boravka. Uhvatio sam prvi san. U snu sam čuo nekakav jak udarac. U tom trenutku nisam znao što se zbiva. Kad sam izišao iz spavaće sobe imao sam što vidjeti. Nekakav mladić je automobilom uletio u moj dnevni boravak, došao gotovo do pola njega. I sami možete pretpostaviti koja je to brzina vozila bila kada je izbila prozore, zid i slomila radijatore u dnevnom boravku. Da sam bio u dnevnom boravku i sjedio gdje uvijek sjedim sad s vama ne bi razgovarao. To ne bi preživio – prepričava događaj vlasnik obiteljske kuće.

Poklonio mlađem bratu auto DIRLJIV TRENUTAK VIDEO Pogledajte kako je saznao da mu je brat poklonio Alfu: 'Burazer kupio?'

U nevjerici cijeli događaj je promatrala i kći vlasnika kuće koja je u trenutku ulijetanja vozila u njihov dnevni boravak bila na katu iznad.

- Nisam još bila zaspala i čula sam da neki automobil ide velikom brzinom. Mislila sam da će se uspjeti zaustaviti ali kao što vidite nije. Uletio je u naš dnevni boravak – ispričala je. Po dovršetku policijskog očevida biti će poznato više detalja o samom nesvakidašnjem događaju.

Video: Autom se zabio u grupu ljudi na groblju

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • schwertransport:

    Da sam bio na livadi gdje je pao avion poginuo bi sigurno

  • koprivnicakrizevci.besplatniog:

    Ja mislim da je ovo teroristički čin i da je sigurno u autu imao neke "desničarske" rekvizite te da novinari skrivaju to od nas :D :D :D :D :D :D :D možda je i pupi bil blizu :D :D :D :D :D :D :D :D

  • DOBARDAN:

    Da je ovaj stao policiji ne bi ga hvatali pa se ne bi zabio u kuću! To što bi bilo da je bilo kad bi bilo ide mi na živce.