Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHTJEVNA INTERVENCIJA

Dečki izletjeli sa Sljemenske ceste i visjeli naopačake: 'Ne znam gdje sam. Zeznuo sam'

Slijetanje auta na Sljemenu
Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook
1/4
05.09.2019.
u 11:19

Vozačev otac kaže kako ih spasilo to što su bili vezani pojasom.

Na Sljemenskoj cesti u Zagrebu je prije dva dana automobil sletio s ceste u provaliju, a u nesreći su bila lakše ozlijeđena dva mladića od 19 i 18 godina. M.Š.(19) je u tom trenutku upravljao očevim Mercedesom, a prvog koga je zvao u pomoć je bio upravo on- njegov tata, I.Š.

-Tata, sletio sam sa Sljemenske ceste. Negdje peti, šesti zavoj. Ne znam gdje sam. Visimo naopačke. Zeznuo sam. Oprosti- ispričao je  otac za Jutarnji list vozačeve prve riječi nakon slijetanja.

Spašavanje D.K.(18) i M.Š.(19) je bilo zahtjevno, kazali su iz JVP Zagreb, a nakon očevida je vozaču utvrđena kazna od 500 kuna zbog neprilagođene vožnje prema uvjetima na cesti.

Slijetanje auta na Sljemenu
1/4

-Sin i prijatelj su dobro. Otpušteni su iz bolnice, na redu su kontrole. Tu večer su bili na vidikovcu. Kad su krenuli doma, sin mi je rekao da mu je u jednom trenutku na cestu istrčala srna pa je skrenuo uz sam rub ceste gdje je bilo nešto šodera, a kad je htio ispraviti kotače, auto je proklizao i počeo se prevrtati. Pet, šest puta se okrenuo i zaustavio ispred nekog debla uz rizik daljnjeg propadanja- ispričao je otac mladog vozača za Jutarnji.

Nakon izvlačenja, obojici je alkotest pokazao nulu, a otac je naglasio kako sa sinom nije nikad imao problema te da su vatrogasci odradili odličan posao. Dodaje kako ih spasilo to što su bili vezani pojasom.

VIDEO Radnici Hrvatskih šuma čiste Sljemenski put

Komentara 6

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
11:39 05.09.2019.

Dva mladića, u autu, gluho doba noći, neosvjetljena površina...nagađam, pretpostavljam, izvlačim zaključke...

OB
ObrenM
13:43 05.09.2019.

Mozda nije bila srna vec slon.Dali mu je to tatek popusio?

DU
Deleted user
14:45 05.09.2019.

Hahahaha ....srna ..kako ljudi imaju potrebu lagati i kad nema potrebe...izletio i normalno da je izletio kad je dobio sa 18 god mecu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije