Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužuje političara

Bivši Playboyev model: Senator mi je na silu gurnuo jezik, osjećala sam se poniženo

17.11.2017.
u 08:45

Tweeden sada radi kao radijska voditeljica, a sadašnjeg senatora koji je tada bio komičar, optužuje za seksualno uznemiravanje

Bivši Playboyev model Leeann Tweeden objavila je fotografiju na kojoj joj američki senator Al Franken 'stiska' grudi dok ona spava.

Riječ je o fotografiji iz 2006. godine tijekom turneje američke neprofitne organizacije USO koja je nastupala pred američkom vojskom na Bliskom istoku.

Tweeden sada radi kao radijska voditeljica, a sadašnjeg senatora koji je tada bio komičar, optužuje za seksualno uznemiravanje.

Tvrdi kako je Franken tada napisao skeč u kojem su se njih dvoje trebali ljubiti, no ona to nije željela.

– Ponavljao je kako glumci trebaju sve vježbati i inzistirao je na tome da isprobamo poljubac. Rekla sam mu 'u redu' samo kako bi me prestao gnjaviti. Izveli smo dijalog do poljupca, a tada mi se približio, stavio ruku iza moje glave, pritisnuo svoje usne na moje i agresivno gurnuo jezik u moja usta. Odmah sam ga snažno odgurnula rukama i rekla mu ponovi li to još jednom da neće tako dobro proći. Osjećala sam se zgroženo i poniženo – ispričala je 44-godišnja Tweeden.

Nakon njezina istupa u javnosti, oglasio se i senator.

– Tu probu nisam doživio tako i iskreno se ispričavam Leeann. Što se tiče fotografije koju je objavila, očito sam pokušao biti zabavan, ali nisam. Nisam to trebao učiniti – rekao je on.

Komentara 9

DR
De Rossi
09:03 17.11.2017.

Pa lijepo ju je pitao i pristala je... poslije karanja nema kajanja...

Avatar grbadeva
grbadeva
09:38 17.11.2017.

oduševljavaju me ovakva prisjećanja nakon tridesetak i više godina. I ja znam evocirati sjećanja tipa, kako sam skoro.....

DU
Deleted user
09:11 17.11.2017.

Sada kad je izgubila svoje atribute, prinuđena je tužakati po sudu ljude, jer ostala bez love i više je nitko. neće? Možda je već od tada prošlo i 10 godina? Zašto odmah nije tužila čovjeka? I kakav je to grijeh poljubiti neku ženu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije