Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVRAKOVI DANI KULTURE

Bilogorski osnovci ogledali se u igrama družbe Pere Kvržice

veliki grđevac
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
19.05.2015.
u 17:30

Brzinu i spretnost okušali su skakanjem u vreći, u hodanju princa i princeze, prebacivanjem žlica u košaru, znanjem o djelima Mate Lovraka te potezanjem užeta

U sklopu otvaranja ovogodišnje manifestacije Lovrakovih dana kulture, održane su zanimljive Igre družbe Pere Kvržice na igralištu OŠ ''Mato Lovrak'' u Velikom Grđevcu. Razigrani osnovnoškolci brzinu i spretnost okušali su skakanjem u vreći, u hodanju princa i princeze, prebacivanjem žlica u košaru tijekom trajanja glasa kapetana ekipe, znanjem o djelima Mate Lovraka te potezanjem užeta.

Na igrama su se natjecali učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola iz Bjelovarsko-bilogorske županije, a sudjelovalo je 11 ekipa (šest ženskih i pet muških) iz šest škola: OŠ Josipa Ružičke iz Končanice, OŠ ''Garešnica'', OŠ Mirka Pereša iz Kapele, OŠ Ivana Nepomuka Jemeršića iz Grubišnog Polja, V. OŠ iz Bjelovara i škola domaćin OŠ Mate Lovraka, Veliki Grđevac.

Komentara 1

LA
Lavica7
18:47 19.05.2015.

Krasno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije