Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacije europarlamentarke

Biljana Borzan darovala ručnike i plahte Domu umirovljenika

Biljana Borzan
Foto: PR Biljane Borzan
1/2
06.11.2016.
u 15:51

- Riječ je o sredstvima koja svaki zastupnik u Europskom parlamentu ima pravo potrošiti na svoju promociju. Mislim kako je puno ispravnije, umjesto na promidžbene materijale, taj novac potrošiti na ono što će koristiti mnogim ljudima – izjavila je eurozastupnica Borzan.

Sedam stotina frotirskih ručnika i isto toliko velikih pamučnih plahti donirala je europarlamentarka Biljana Borzan osječkom Dom za starije i nemoćne. U tom je domu, inače, oko 350 umirvoljenika. Najpotrebnije je to ovoj ustanovi, pojašnjava zastupnica, kako bi se pridonijelo kvaliteti usluge, ali i olakšalo poslovanje.

- Riječ je o sredstvima koja svaki zastupnik u Europskom parlamentu ima pravo potrošiti na svoju promociju. Mislim kako je puno ispravnije, umjesto na promidžbene materijale, taj novac potrošiti na ono što će koristiti mnogim ljudima – izjavila je eurozastupnica Borzan. Angažirala je, ističe, i domaće proizvođača pa je ručnike i plahte isporučila đakovačka tekstilna tvrtka Hemco.

Unatoč tome što se osječki Dom umirovljenika dijelom financira proračunskim sredstvima države i Osječko-baranjske županije, ovakve donacije, nastavila je, itekako su dobrodošle. Potvrđuje to i Marija Bubalo, v.d. ravnateljice Doma.

- Dobro bi nam došlo i televizori, ali i računala. Naime, postojeća informatička radionica kojom se koriste umirovljenici ima tehnološki izrazito zastarjelu opremu – navela je M. Bubalo. 

Komentara 2

BO
bobma
18:12 06.11.2016.

pa odmah dojavila da ju se dođe slikati za novine i eto besplatnog promidžbenog materijala.. a ne kao svi oni koji doniraju šutke i iz vlastitog džepa

OS
osica
17:40 06.11.2016.

???? i to bi trebalo biti normalno da onaj tko ima, daruje one koji nemaju, koji su potrebiti. Mnogi to čine u manjem obliku jer i sami nemaju puno , ali čine to često, onako po duši. Činila sa, činiminim i činiti ću to , dok budem mogla " mojim skromnim kućnim budžetom" . Onaj tko ima malo, a daje ma to je vjerujte mi baš od srca. " Nije bogat onaj koji puno ima već onaj koji malo treba."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije