Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji shrvani

Bila je njihovo čudo, a sada je umrla: Dadilja ju je ostavila u autu na suncu

Zariah Hasheme
Foto: Facebook
1/2
23.09.2019.
u 16:31

Dadilja Tammy Brooks zaboravila je djevojčicu prošloga utorka odvesti u vrtić već je otišla ravno na posao

Dvogodišnja djevojčica Zariah Hasheme iz Hobbsa u američkoj saveznoj državi New Mexico preminula je nakon što ju je dadilja ostavila u automobilu satima.

Dadilja Tammy Brooks zaboravila je djevojčicu prošloga utorka odvesti u vrtić već je otišla ravno na posao. Budući da se temperatura toga dana penjala do 30 stupnjeva Celzijevih, djevojčica je preminula zbog vrućine u automobilu.

Policija je primila poziv oko 13.30 sati od dadilje koja im je rekla da je slučajno ostavila dijete u automobilu nekoliko sati. Hitne službe odmah su izašle na teren, no djevojčicu su mogli samo proglasiti mrtvom, piše The Sun.

Dadilja je zadržana u protivu pod optužbom za zanemarivanje djeteta koje je uzrokovalo smrt.

Inače, djevojčica je bila jedino dijete Zacharyja Hashemea i Demi Petrowski. Par ju je dobio nakon što je Demi imala čak šest spontanih pobačaja.

– Bili smo već odustali, no onda se pojavila ona i blagoslovila naša srca – rekao je otac djevojčice.

– Sjećam se da sam se molila svaki dan, cijelo vrijeme. Ovakvu bol ne bi poželjela niti najgorem neprijatelju – kazala je pak majka Demi.

Roditelji su upozorili sve da gledaju uvijek na stražnje sjedalo prije nego izlaze iz automobila, no i prolaznike da pozovu pomoć ako vide dijete samo u autu.

– Ako vidite da dijete vrišti u automobilu, molim vas samo pozovite pomoć. Što se tiče vrtića, ako dijete ne dođe, a roditelji nisu najavili to, trebali bi ih kontaktirati da vide u čemu je problem – apelirala je majka preminule djevojčice. 

 

Komentara 8

DU
Deleted user
17:31 23.09.2019.

Kako zaboraviti da imaš živo biće pored sebe? To mi nikada neće biti jasno.

FA
fake
18:22 23.09.2019.

Pretužno.

JA
Javnodobro
20:36 23.09.2019.

Nikako da nauče... Ne i ne i ne ostavljati bebe i malu i veliku djecu u vručem autu. Po meni to polako ide u ubojstvo iz nehaja sa predumišljajem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije