Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Otac ostavio dijete u vrelom autu zbog posla? 'Što sam učinio, kako sam je mogao ostaviti!?'

Neslužbeno se saznaje da je otac taj dan čuvao dijete i da je dobio poziv da ima puno posla u frizerskom salonu...
06. srpnja 2019. u 18:51 46 komentara 51269 prikaza
Riječka bolnica
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Djevojčica (4) koja je u četvrtak više od dva sata provela u vrelom automobilu na rovinjskom području bori se za život u riječkoj bolnici te je priključeno na aparate, neslužbeno doznaje 24sata.

Djeca u automobilu ROVINJ Kako je i zašto dijete provelo dva sata u zatvorenom automobilu?! 'I pet minuta može biti kritično'

- Što sam učinio? Kako sam mogao ostaviti svoje dijete?, ponavljao je vidno rastrojeni otac djevojčice koji je pozvao hitnu. Šokiranom čovjeku bila je potrebna i liječnička pomoć.

- Poziv je stigao u Hitnu da je djetetu naglo pozlilo i krenuli smo odmah. Upućen je liječnički tim na mjesto a tek kasnije se saznalo da je dijete, nažalost, više od dva sata provelo u vozilu dok je otac radio. O slučaju smo obavijestili policiju - rekla je Gordana Bilić Antić iz Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije.

Hitna pomoć Brač na temperaturi većoj od 40 stupnjeva Dijete u autu bilo dva sata, u teškom je stanju. Otac: Molim vas dođite brzo

Kad su stigli, djelatnici Hitne, vidjevši teško stanje djeteta, odmah su uključili infuziju jer je bilo dehidrirano i bez svijesti.

Neslužbeno se saznaje da je otac taj dan čuvao dijete i da je dobio poziv da ima puno posla u frizerskom salonu, u kojem navodno radi, i da dođe na 15 minuta. Dijete je ostalo u užarenom automobilu, a posao se, nažalost, oduljio. 

Predsjednik Zoran Milanović
junak našeg doba
Piše Miljenko Jergović: Zoran Milanović, javnost bez medija
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
  • than:

    Da ima puno posla i da dođe na 15 minuta ? Pa koliko je to posla u frizeraju moguće završiti za 15 minuta ? Naravno da sada nećemo saznati pravu verziju priče. Na kraju sada je jedino bitno da djetetu bude dobro.

  • predator57:

    Nema tog posla, da djete nebi bilo uz mene. Nema izgovora niti opravdanja ni olakotnih okolnosti. Roditelj sam i ivo mi je NEZAMISLIVO !

  • vorda400:

    Daj me nemojte j...t zbog posla mogao je uzeti dijete sa sobom ovak ispada da je bio na kavi i zaboravio na dijete