Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazlišna noć u Požegi

Besplatno na „Umjetničku akciju“ i film o Gotovini

Noć kazališta u Požegi
Foto: Dušan Mirković /Pixsell
1/2
15.11.2013.
u 19:56

Tijekom studenog Požežani će moći pogledati predstavu virovitičkog kazališta te poslušati koncert Big banda

Gradsko kazalište Požega za sutrašnju „Noć kazališta“ najavljuje predstavu "Umjetnička akcija" koja je nedavno imala svoju premijeru u Požegi.

-„Noć kazališta“ u Hrvatskoj okuplja 94 ustanove u 38 gradova. Toga dana sva kazališta daruju svoje izvedbe kako bi se kazalište približilo publici, a mi ćemo u Požegi darovati predstavu Majkla Mikolića koja je rađena u suradnji s Umjetničkom akademijom u Osijeku. Početak predstave je u 21 sat - najavila je Valentina Soldo, v.d. ravnateljica Gradskog kazališta Požega.

Toga istog dana u 16 sati građani će moći besplatno pogledati i film a "Časni sude, nisam kriv" HTV-ove novinarke Nade Prkačin. Film prati događanja od uhićenja generala Ante Gotovine do oslobađajuće presude i njegova povratka u domovinu.

Ravnateljica Soldo najavila je i ostala događanja ovog mjeseca. Tako će 21. studenog Požežani imati prilike vidjeti  predstavu Gradskog kazališta Virovitica pod nazivom „Mindenfela“, a 23. studenog poslušati koncert poznatog požeškog Big banda. Požeški kazalištarci pripremaju i vlastitu predstavu za božićne blagdane pod nazivom  "Darovi Djeda Božićnjaka“ koja će premijerno biti izvedena 4. prosinca.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije