Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDOBRO!

Bešćutno su ga izbacili iz stana, pa im se osvetio na najbolji mogući način

Ilustracija
Foto: GettyImages
20.05.2020.
u 10:29

Video je vrlo brzo postalo viralan hit, a mladi glumac možda je dobio i odskočnu dasku za svoju karijeru.

Sandyja Batchelora izbacili su iz njegovog unajmljenog stana u Catfordu u južnom dijelu Londona. Mnoge bi to opravdano naljutilo, no Sandyja to nije omelo i snimio je duhoviti video kojeg su pogledali milijuni.. A nakon tog videa rijetko kome će pasti na pamet iznajmiti baš taj stan. 

Naveo je sve probleme koje stan ima. Od plijesni na zidovima pa sve do uređaja koji loše rade, a nemojmo zaboraviti ni problematičnog duha, piše Bored Panda. 

Sandy je, inače, iz Kinrossa u Škotskoj i došao je u London okušati svoju sreću kao glumac. Prema njemu, agent za iznajmljivanje želio je njegovu pomoć u potrazi za njegovom zamjenom i to tako da Sandy snimi video o stanu. No, domišljati Škot napravio je svoju spin na priču i napravio video koji je u ovom trenutku pogledan više od 7,3 milijuna puta. 


 


Osim što je spomenuo mnogobrojne probleme koje stan ima, škotski glumac postavio je i duhovite natpise po stanu navodeći kako će novi stanari mrziti taj stan uz upozorenje na duha. Istaknuo je kako planira čak isčupati i biljke koje su on i njegovi cimeri posadili i ponijeti ih sa sobom. 

Video je vrlo brzo postalo viralan hit, a mladi glumac možda je dobio i odskočnu dasku za svoju karijeru.   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije