Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u teksasu

Autom pregazila majku bivšeg dečka pa mu poslala poruku 'LOL'

elizabeth mcclain
Screenshot YouTube
06.12.2012.
u 21:12

Elizabeth McClain nije najbolje podnijela prekid trogodišnje veze, pa se osvetila

Ryan Boyd (25) u rujnu je prekinuo s 22-godišnjom Teksašankom Elizabeth McCaine nakon tri godine veze. Čini se da Elizabeth to nije baš najbolje podnijela.

Naime, kako piše Huffington Post, u Austinu je uz veliki smiješak na licu autom pregazila i teško ozlijedila Boydovu majku, a zatim je bivšem ljubavniku poslala SMS-poruku sa sadržajem \"Kako život, LOL\".

Boydovi problemi s bivšom djevojkom počeli su uskoro nakon prekida. Već u rujnu prijavio ju je jer ga je zvala između 20 i 100 puta na dan, prijeteći mu da će mu zagorčati život. Pokušao je blokirati njezin telefonski broj, no bez uspjeha - počela ga je zvati s drugih brojeva, pa je druga prijava pala u listopadu, kada ga je već zvala i do 750 puta na dan te mu slala brojne prazne SMS-poruke. Jednom mu je poslala 126 poruka za redom te mu poručila da će se nešto loše dogoditi njemu ili njegovoj obitelji, zaprijetivši mu da će se autom zabiti u dnevnu sobu kako bi je primijetio. Tri dana poslije poslala mu je poruku u kojemu ga je pitala o automobilu, nakon čega je u spremniku za gorivo pronašao šećer.

Vrhunac se dogodio 26. studenog, kada je McClain ispred Boydove kuće zapazila automobil postavljen na dizalicu, inače u vlasništvu dečka Boydove majke, te mu je u poruci napisala da će ga srušiti. Kada je to došla učiniti suprotstavila joj se Boydova majka Lori, koja je stala iza njezinog automobila kako bi joj vidjela registraciju. U tom je trenutku McClain ubacila u rikverc te nasmiješena pregazila Lori, odvukavši je na cestu. Nakon dvije minute Boydu je poslala poruku \"Kako život, LOL\". Lori je preživjela nesreću sa nekoliko slomljenih rebara i izguljenom kožom na cijeloj desnoj strani tijela. McClain je završila u zatvoru s optužbama za napad motornim vozilom te uhođenje.

Komentara 7

IS
istima
21:32 06.12.2012.

Eh...... što ti je ljubaf.... :)

PR
pramac
21:52 06.12.2012.

lolnuo bi je ja šakom u vugla

Avatar oris2
oris2
15:00 08.12.2012.

ti bokca ,kaj je mala slatka i neduzhna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije