Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Aquapark Istralandia - 2. najbolji aquapark u Europi prema „Trip Advisor-u“

Aquapark Istralandia
Foto: Promo
1/19
03.04.2018.
u 14:00

Uzbuđenje i zabava zagarantirani su u Aquaparku Istralandia

Doživite osvježavajuću pustolovinu u drugom najboljem vodenom parku u Europi i osigurajte sebi i svojim najmilijim nezaboravnu avanturu. Uzbuđenje i zabava zagarantirani su u Aquaparku Istralandia, vodenom svijetu u blizini Novigrada na 23 različita tobogana s preko 2 km cijevi, od visokih i strmih za hrabrije, preko tobogana s gumenjacima do onih s vizualnim efektima.

Novosti za sezonu 2018

Od ove godine moći ćete uživati u omiljenim sadržajima aquaparka, iskušati hrabrost na tri nove atrakcije, opustiti se na novom bazenu ili se okrijepiti u novim ugostiteljskim objektima. Među novim toboganima sigurno ćete pronaći svog favorita, bilo da volite adrenalinsko spuštanje, brzo spuštanje u paru, ili lagani spust s vizualnim efektima. Svi su tobogani novost zadnje tehnologije na europskom tržištu vodenih parkova. Najmlađi posjetitelji će se moći zabaviti i na interaktivnoj zoni za igru s vodenim prskalicama i atrakcijama, a roditelje će razveseliti opuštajući bazen s hidromasažom iz kojeg će moći promatrati djecu pri igri. Novi bazen je zbog prozirnog stakla nezaobilazan „photo point“.

Foto: Promo

Bazeni i tobogani

Vodeni spustovi različitih visina i brzina s mnoštvom svjetlosnih i zvučnih efekata u kojima jednako uživaju svi članovi obitelji nude dinamiku, adrenalin, senzaciju i uzbuđenje u sigurnim uvjetima.

Posebne atrakcije su i najveći bazen s umjetnim valovima u ovom dijelu Europe i najviši tobogan u Hrvatskoj s visinom od 27 m. Aquapark Istralandia namijenjen je obiteljima s mlađom i starijom djecom, koja će svoju dozu adrenalina i zabave naći na velikom dječjem bazenu s gusarskom lagunom.

Foto: Promo

Dodatni sadržaji

Istralandia je, uz „pjena party-e“, sportske turnire, nastupe zabavnog „brass banda“, „zumbu“, igraonice i mađioničarske nastupe pravi izbor i za ljubitelje sporta i animacije. Za kratki predah i odmor od zabave i aktivnosti tijekom boravka u vodenom parku, na raspolaganju su raznovrsni ugostiteljski objekti, koji u ponudi imaju cjelovite zdrave obroke, kao i jela s roštilja, salate, voće...

Otkrijte, zašto je najzabavnija voda u Istri samo u Aquaparku Istralandia.

Kontakt:
Aquapark Istralandia
Ronki 1
52474 Brtonigla
Telefon: 00385(0)52 866 900
E-mail: info@istralandia.com
Web
Facebook

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije