Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPI I DLAKAVI

Amerikanci izabrali najbolji brk i bradu

Brkovibrade
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
08.11.2015.
u 09:41

U Brooklynu je održano sveameričko prvenstvo u uzgajanju dlaka na licu

Brooklyn i brade idu skupa kao graševina i mineralna voda pa nikoga ne čudi što je ova newyorška četvrt izabrana za ovogodišnje sveameričko prvenstvo brkonja i bradonja - National Beard and Moustache Championship.
Prvenstvo je ozbiljna stvar i na njemu sudjeluju kandidati u čak 18 različitih kategorija, uključujući one u kojima se traže najbolji dvojinici Salvadora Dalija i Fu Manchua, ili brade inspirirane Verdijem, Garibaldijem - "široka, puna i okrugla, ne duža od 20 centimetara, spojena s brkovima". Dakako, na cijeni je i klasika, zulufi, kao i izgled mađarskih husara.
Ovo je već peto izdanje ovog neobičnog prvenstva, koje se oprije toga održavalo i u New Orleansu, Las Vegasu i Portlandu. Sinoć je ukupnu pobjedu odnio Scott Metts iz Orlanda na Floridi (gospodin s punom bradom, ušiljenim brkom i pollucilindrom na glavi). A kako je sve to zapravo izgledalo, pogledajte u foto prilogu.

>> Znanstveno dokazano - Brada muškarcima dodaje pet do deset godina

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar TheJack
TheJack
15:42 08.11.2015.

A gdje su kategorije isil-ovka i cetnikusa?

Avatar ivek
ivek
17:27 08.11.2015.

lip kao vampir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije