Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAVKA NA JELOVNIKU

Amerikance razljutila odluka jednog restorana: 'Da ovo pročitam, vjerojatno bih otišao'

Ilustracija
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
25.10.2023.
u 16:26

"Ovaj restoran vam dodatno naplaćuje ako ste loš roditelj", stoji uz fotografiju jelovnika restorana iz Blue Ridgea

Roditelji čija djeca bez nadzora divljaju po restoranu često iritiraju druge goste te zbog toga naiđu na mrke poglede ili pasivno-agresivne uzdahe. Situacija na tome uglavnom završava, no jedan restoran iz SAD-a otišao je korak dalje. Naime, portal Unilad navodi kako je restoran iz Blue Ridgea odlučiti roditeljima naplatiti neposluh njihove djece

Na svojim jelovnicima, restoran je naveo nadoplatu za "odrasle osobe koje nisu u stanju biti roditelji". Cijena na jelovniku nije navedena, nego je napisana samo oznaka za dolar.

Isti restoran, također, naplaćuje dijeljenje obroka tri dolara te dodaje 20 posto za napojnice u slučaju da je za stolom više od šest osoba. Fotografija njihova jelovnika objavljena je na Redditu gdje izazvala lavinu reakcija.

Foto: Reddit/Screenshot

"Ovaj restoran vam dodatno naplaćuje ako ste loš roditelj", stoji uz fotografiju jelovnika. 

"Da ovo pročitam u restoranu, vjerojatno bih otišao. Naplata za neposlušnu djecu i naknada od tri dolara, koga briga želim li podijeliti svoju hranu nakon što je platim?", poručio je jedan korisnik Reddita. 

"Odrasli ljudi koji vode posao odlučili su napisati ovo neukusno s**** na nečemu što će dati svakome tko uđe. Nevjerojatno", ističe drugi. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Divljao po Zagrebu: Projurio pločnikom kako bi izbjegao gužvu

Ključne riječi

Komentara 1

AC
acer7
16:59 25.10.2023.

Bravo, tako i treba a ne odeš u restoran, platiš dosta a onda ti neko derište skače oko stola i vrišti. Ovo za djeljenje obroka, razumijem ih, jer imaju više posla. Kod nas na sreću dok podijeliš pizzu sa nekim na 2 tanjura za sad još ne naplaćuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije