Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Advent inspiriran morem i tradicijom

Maistra
08.12.2023.
u 16:38

I ove godine, Rovinj sprema spektakularan doživljaj božićnih i novogodišnjih blagdana stoga ne propustite posjetu ovoj destinaciji kako bi doživjeli čari adventa na moru. Donosimo vam pet razloga koji će vas sigurno privući da ovog prosinca uživate u Rovinju.

Nova lokacija adventa i puno dobre glazbe

Jedna od najuzbudljivijih novosti je premještanje adventskih kućica i pozornice na Valdibora, gdje će svakodnevna glazba uživo oživjeti atmosferu. Poseban naglasak stavljen je na lokalne glazbenike, dok će poznati izvođači poput TBF-a, Gordan Gregurović i drugi svojim koncertima upotpuniti blagdansko ozračje.

Doček Nove godine proslaviti će se na lokaciji Boksiti uz Dubiozu Kolektiv, a atmosferu će dodatno zagrijati Dj For Shure. Nakon nastupa Dubioze Kolektiv slijediti će atraktivan Laser show, a zabava će se nastaviti uz Dj-a So Chic i gastronomsku ponudu Maistre.

Bogata gastronomska ponuda

Gastronomska ponuda, koju organizira Udruženje obrtnika, bit će posebno istaknuta od 8. prosinca do 7. siječnja kada će  svi posjetitelji imati priliku uživati u raznolikim adventskim i autohtonim jelima te prigodnim pićima.

Najmlađi će također biti oduševljeni programom

Za najmlađe je pripremljen bogat dječji program s radionicama, kazališnim predstavama i animiranim filmovima. Humanitarne manifestacije poput Božićnog đira i Božićnog sajma dodatno će obogatiti blagdansko iskustvo, pružajući priliku za darivanje i podršku zajednici.

Posebni paketi za smještaj u fantastičnim hotelima

Očekuje se veliki broj gostiju, a Maistra će pružiti ugodan boravak u svojim renomiranim hotelima poput Grand Parka, Lonea, Edena i Family Hotela Amarina, s obogaćenim adventskim programom, atraktivnim instalacijama koje potpisuje Saša Šekoranja i nezaboravnim dočekom Nove godine. Smještaj je moguće već sada bukirati po posebnim cijenama ukoliko se odlučite za jedan od paketa ponude.

Inspiracija uređenja – rovinjska batana

Advent inspiriran morem i tradicijom nastao je suradnjom i sinergijom između Grada, Maistre, Turističke zajednice, Udruženja obrtnika, Ekomuzeja Batana te udruga, ustanova i ugostitelja koje sudjeluju u organizaciji programa. Koncept uređenja izrađen je u suradnji sa poznatim akademskim slikarom Šašom Šekoranjom. Glavna zvijezda ugođaja i uređenja grada je tradicionalna rovinjska batana, simbol lokalne zajednice, postavljena na nekoliko lokacija u gradu i u moru ispred rovinjske rive gdje su iste ukrašene s predimenzioniranim svjetlećim zvijezdama.

Prisustvujte ovogodišnjem Adventu u Rovinju i doživite čaroliju blagdana na moru uz vrhunski program i gostoljubivost ovog prekrasnog grada. Za sve informacije o događanjima, pratite službene stranice manifestacije www.rovinjadvent.com.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije