Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

4x4 safari off road Kamensko

4x4 safari off road Kamensko
Foto: Promo
1/6
23.02.2018.
u 13:49

Ponuda obuhvaća: 4x4 safari vožnju terenskim vozilima, vozača/vodiča, lovački gablec (domaće kobase, špek, luk, kruh) i domaća rakijica, fotografije s izleta, animaciju uz lokalne priče i legende

U današnjem brzom tempu zaboravljamo uživati i prepustiti se jednostavnim, malim stvarima koje život čine ljepšim. Gomila obaveza, što poslovnih što privatnih tjera nas da jurimo i tako propustimo ono bitno. Izdvojite trenutak da pročitate ovaj tekst, sigurni smo da ćete ipak pronaći vremena za provesti jedan divan dan u prirodi, sa svojom obitelji ili prijateljima.

Znate onu izreku; Carpe Diem!

Izlet počinje sastankom na Turnju pored Muzeja Domovinskog rata. Uz jutarnju kavicu i čašicu razgovora upoznajete se s vodičima koji vam pokazuju ratne eksponate izložene u Muzeju. Potom krećemo na 4x4 safari vožnju bespućima prirode koja će vas ostaviti bez daha.

Foto: Promo

4x4 safari vožnju najbolje možete doživjeti u ultimativnim terenskim vozilima - Steyr-Daimler-Puch i Defender Td5. Naša avantura započinje upravo u tim terencima makadamskom cestom iz smjera Muzeja Domovinskog rata prema Banovcu, nekada bogatim poljoprivrednim zemljištem, a posljednjih 25 godina nažalost samo zaraslim poljima. U ratu se upravo na tom prostoru protezao zloglasni tenkovski rov, od groblja na Kamenskom do šanca, od kuda je granatiran Karlovac.

Dolazimo do Kamenskog, sela udaljenog svega 7 km od centra Karlovca te stajemo na rijeci Kupi gdje možemo vidjeti najstariju rimsku luku. Osim toga, Kamensko je poznato po crkvi Majke Božje Snježne i Pavlinskom samostanu gdje pronađeni ostaci sežu čak do Rimskog doba, pa i ranije. Dokaz da je tome tako jest slika u sakristiji koja prikazuje križara pronađenog u samom podu Crkve.

Foto: Promo

Od Kamenskog, put nas uzvodno do šume luga koja je zadnjih 25 godina prašuma bez utjecaja čovjeka. Dalje nastavljamo starim putevima i poljima do ušća rijeke Korane u Kupu, te završavamo naš izlet vožnjom uz obalu Korane do slatkovodnog muzeja Aquatika. Po želji gostiju moguće je organizirati posjet muzeju uz nadoplatu.

Priznajte, drago vam je što ste pročitali tekst… A sad trk na dogovor s najbližima i brzo rezervirajte svoje mjesto za ovu inovativnu i zanimljivu ponudu, vjerujte nam, nećete požaliti.

Broj osoba: 2 -8
Vrste ponude: 4x4 safari off road
Puna cijena aranžmana: 550kn po osobi
Cijena uz kupon Večernjeg lista: 350kn, popust -35%

Ponuda obuhvaća: 4x4 safari vožnju terenskim vozilima, vozača/vodiča, lovački gablec (domaće kobase, špek, luk, kruh) i domaća rakijica, fotografije s izleta, animaciju uz lokalne priče i legende

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili željeni termin. Nakon potvrde, šaljemo Vam predračun za uplatu i ugovor o izletu.

+385 99 54 84 002
www.croatia-open-land.com
facebook/croatia-open-land

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije