Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Pavasović Visković povukao tužbu protiv Mamića nakon sklopljene nagodbe

Pavasović Visković tužio je Mamića jer ga je nazvao 'crvenim orjunašem s Visa', a tražio je naknadu štete od 60.000 kuna. Koliko je točno Mamić uplatio u Zakladu Ivane Hodak, odvjetnik nije želio otkriti.
28. svibnja 2016. u 08:00 11 komentara 5456 prikaza
pavasović mamić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Zagrebački odvjetnik Ljubo Pavasović Visković povukao je tužbu za naknadu štete koju je na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnio protiv Zdravka Mamića jer ga je nazvao “crvenim orjunašem s Visa”, nakon što je sklopljena nagodba i nakon što je Mamić uplatio određeni novčani iznos u Zakladu Ivana Hodak.

- Tužba je povučena nakon što je sklopljena nagodba i nakon što je tuženi uplatio određeni novčani iznos - rekao je odvjetnik Tihomir Mišić koji nas je kontaktirao radi ispravka objavljene informacije.

Pavasović Visković tužio je Mamića jer ga je nazvao 'crvenim orjunašem s Visa', a tražio je naknadu štete od 60.000 kuna. Koliko je točno Mamić uplatio u Zakladu Ivane Hodak, odvjetnik nije želio otkriti.

Mamić je uvrede na odvjetnikov račun izrekao na konferenciji za medije koja se održala u ožujku 2014. godine, dva dana nakon utakmice između Dinama i Hajduka kada je na Poljudu došlo do incidenta u kojem je Mamić dobio udarac u glavu.

14.07.2015., Zagreb - Odvjetnik Ljubo Pavasovic Viskovic.   Photo: Robert Anic/PIXSELL Pavasović Visković: 'Ne bih branio Zdravka Mamića, s njim sam na sudu jer me je prozvao orjunašem' Zdravko Mamić Analiza odluke Vrhovnog suda Mamić - pravosudna 'crna ovca' ili 'sveta krava'

Zbog tvrdnje da je član terorističke organizacije, Pavasović Visković od Mamića je u tužbi tražio naknadu štete od 60.000 kuna. U odgovoru na tužbu Zdravko Mamić je istaknuo da ga je odvjetnik, koji je tada bio predsjednik NO-a Hajduka, isprovocirao uvredama te da mu je samo dogovorio istom mjerom.

Odvjetnika je optužio i da tužbom samo želi zaraditi jer nikad nije tražio da povuče svoje riječi koje su ga navodno povrijedile. Ni Mamić ni odvjetnik na sudu nisu bili saslušani, a Ljubo Pavasović Visković na posljednjem ročištu povukao je tužbu i tužbeni zahtjev.

 

 

 

 

Franka Batelić
tužna vijest
Velika tuga u obitelji Franke Batelić: 'Otišla je sama, iznenada,u tišini...'
Aquaestil
PROMO
Preživjeli smo sve krize, stvorili međunarodni brend i proširili posao, a sada otvaramo nova radna mjesta
  • lukivoda:

    konačno je shvatil da je maminjo samo govoril istinu pa mu je postalo neugodno koliko god su takvi cjepljeni protiv srama

  • Deleted user:

    Nakon neuspjeha u Hajduku sada se "šmajhla" Mamiću ne bi li ga pozvali u Dinamo.

  • miso:

    ..... čovjeka koji se predomisli!