Naslovnica Večernji 60 Novosti

Posljednje pripreme za otvorenje velike izložbe Večernjeg lista u Osijeku!

Osijek je prvi od šest gradova u kojima će izložba gostovati, a uz izložbu održat ćemo i okrugle stolove o budućnosti medija te studentske tribine na kojima ćemo predstaviti naš strateški višegodišnji projekt "Hrvatska pamet Hrvatskoj"
15. travnja 2019. u 08:02 2 komentara 1239 prikaza
Pripreme za otvorenje izložbe
Foto: Večernji list
Pogledajte galeriju 1/27

Ekipa Večernjeg lista i MI KOLORA, transportno-logističke tvrtke koja nam pomaže u postavljanju izložbe, a uz pomoć kustosice Ive Körbler, vrijedno je radila jučer od 13 sati na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku. Danas u 10 sati službeno ćemo otvoriti izložbu i ujedno najaviti početak velike rođendanske proslave – 60 godina Večernjeg lista. 

Osijek je prvi od šest gradova u kojima će izložba gostovati, a uz izložbu održat ćemo i okrugle stolove o budućnosti medija te studentske tribine na kojima ćemo predstaviti naš strateški višegodišnji projekt "Hrvatska pamet Hrvatskoj", koji je započeo Poslovni dnevnik, a prihvatio i podržao i Večernji list u svojstvu suorganizatora. Izložbe će u Osijeku, Koprivnici, Rijeci, Zadru, Splitu i Zagrebu gostovati po tjedan dana, počevši danas, a završno s početkom lipnja. 

Pripreme za otvorenje izložbe | Autor : Večernji list Foto: Večernji list

Andrea Borošić, direktorica i članica Uprave Večernjeg lista, s kustosicom izložbe Ivom Körbler i vrijednom ekipom Večernjeg i tvrtke MI KOLORA

– Nadamo se da ćemo zainteresirati javnost jer doista je zanimljivo, poučno i emotivno pogledati kako je jedan medij u proteklih 60 godina pratio sve najbitnije nacionalne i svjetske događaje. Dođite u što većem broju – poručila je Andrea Borošić, direktorica i članica Uprave Večernjeg lista. 

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • Avatar gospar
    gospar:

    Ne piše se otvorenje već otvaranje.

  • Menjik:

    među top-naslovnicama 'nećete vjerovati (nadodaj bilo šta)'?