Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Trebaš mi'

Talentirana Ema iz 'The Voicea' predstavila svoj debitantski singl.Poslušajte kako zvuči!

ema gargo
Foto: Facebook
1/5
26.06.2015.
u 14:26

Bivša natjecateljica showa 'The Voice- Najljepši glas Hrvatske' marljivo je nastavila raditi na svojoj glazbenoj karijeri i nakon završetka showa

Ema Gagro, bivša članica Jacquesovog tima u showu 'The Voice', još je jedna natjecateljica koja nakon ispadanja iz showa nije odustala od svog glazbenog puta. Simpatična Lošinjanka jučer je predstavila svoj debitantski singl 'Trebaš mi' i sudeći prema prvim komentarima ispunila očekivanja svojih navijača.

-"Izvrsna kao i uvijek! Novi zvuk na našoj sceni, kao dašak svježeg zraka", "konačno kvalitetan ženski vokal", "jednostavno savršena" i "diva"- samo su neki od komentara koje je mlada pjevačica dobila na Facebooku.

Svojim prvijencem 28-godišnja Ema pokazala je da zaslužuje mjesto na našoj glazbenoj sceni. Ako ovakvim marljivim radom nastavi i dalje uopće ne sumnjamo da je pred njom blistava glazbena budućnost.

Dok pjesma ne izađe na službenom YouTube kanalu  ovdje poslušajte isječak Eminog singla!

>>Dečak napisao pjesmu Čivri: Premijera danas u 14 sati na 2. programu Hrvatskog radija

>>Nina je favorit, ali je li Ema Gagro nepravedno ispala iz showa?

Komentara 2

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
00:23 27.06.2015.

odlična

BU
bucogi
21:39 27.06.2015.

Ema je meni bila najbolja, izvrsna pjevačica dorasla svim glazbenim izazovima, neupitna kvaliteta, definitivno the voice za mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije